Beslenmiyor
107 görüntüleme

Reyhan Y.
2 Ağustos 2025 14:02
7 aylık kızım var. Son 1 haftadır doğru düzgün emmiyor. Mama veriyorum yemek istemiyor. Dişi görünmeye başlamış ondan olabilir mi? Nasıl bir yol izlemeliyim.
Ş
Şule G.
2 Ağustos 2025 14:12
Diş ve sıcaklar etkili oluyor iştahlarında. Geçici bir süreçtir. Ek gıdaya başladıysanız ve sevdiği yiyecekler varsa bu dönemde onları teklif ederek yemesini sağlayabilirsiniz. Yemeyi kabul etmediğinde 1 saat sonra tekrar teklif edin belki o zmn acıkmış olup kabul edecektir

Reyhan Y.
2 Ağustos 2025 14:12
Teşekkür ederim 🙏
Z
Zeynep D. ..
2 Ağustos 2025 14:47
Benim kızım da iki aylık lütfen yardımcı olur musunuz doğum kilosuna göre doktorumuz kilo almamış ve sütümün az geldiğini söyledi üç mama 4 biberon değiştirdik tutmuyor biberonu şırınga ile verince çıkartıyor lütfen bi cevap yazar mısınız

Reyhan Y.
2 Ağustos 2025 14:48
Eds yöntemini denebilirsiniz biz o şekilde çözüm bulduk
Z
Zeynep K.
2 Ağustos 2025 15:02
Eds yöntemi nedir
A
Aslıhan G. Ç.
7 Ağustos 2025 13:10
Merhaba eds yi nerden aldınız acaba ? 5 aylık bebek için yeterli geliyor mu içinden süt

Reyhan Y.
7 Ağustos 2025 13:35
Eds emzirme destek sistemi olarak geçiyor. Mesela biberona sütünüzü sağın içine eczaneden alacağınız bebekler için olan nazogastrik sondayı koyun sondanın diğer ucunu memenize yapıştırın bebeğinizi emzirin o meme emecek ama süt biberondan gelecek bu şekilde meme reddi ile başa çıkabilirsiniz

Reyhan Y.
7 Ağustos 2025 13:41
Ebebekte satılıyor ama ben almadım