Beslenmiyor

107 görüntüleme
Reyhan Y.

Reyhan Y.

2 Ağustos 2025 14:02
7 aylık kızım var. Son 1 haftadır doğru düzgün emmiyor. Mama veriyorum yemek istemiyor. Dişi görünmeye başlamış ondan olabilir mi? Nasıl bir yol izlemeliyim.
Ş

Şule G.

2 Ağustos 2025 14:12
Diş ve sıcaklar etkili oluyor iştahlarında. Geçici bir süreçtir. Ek gıdaya başladıysanız ve sevdiği yiyecekler varsa bu dönemde onları teklif ederek yemesini sağlayabilirsiniz. Yemeyi kabul etmediğinde 1 saat sonra tekrar teklif edin belki o zmn acıkmış olup kabul edecektir
Reyhan Y.

Reyhan Y.

2 Ağustos 2025 14:12
Teşekkür ederim 🙏
Z

Zeynep D. ..

2 Ağustos 2025 14:47
Benim kızım da iki aylık lütfen yardımcı olur musunuz doğum kilosuna göre doktorumuz kilo almamış ve sütümün az geldiğini söyledi üç mama 4 biberon değiştirdik tutmuyor biberonu şırınga ile verince çıkartıyor lütfen bi cevap yazar mısınız
Reyhan Y.

Reyhan Y.

2 Ağustos 2025 14:48
Eds yöntemini denebilirsiniz biz o şekilde çözüm bulduk
Z

Zeynep K.

2 Ağustos 2025 15:02
Eds yöntemi nedir
A

Aslıhan G. Ç.

7 Ağustos 2025 13:10
Merhaba eds yi nerden aldınız acaba ? 5 aylık bebek için yeterli geliyor mu içinden süt
Reyhan Y.

Reyhan Y.

7 Ağustos 2025 13:35
Eds emzirme destek sistemi olarak geçiyor. Mesela biberona sütünüzü sağın içine eczaneden alacağınız bebekler için olan nazogastrik sondayı koyun sondanın diğer ucunu memenize yapıştırın bebeğinizi emzirin o meme emecek ama süt biberondan gelecek bu şekilde meme reddi ile başa çıkabilirsiniz
Reyhan Y.

Reyhan Y.

7 Ağustos 2025 13:41
Ebebekte satılıyor ama ben almadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir