Beslenmeyi Reddediyor Tükendim
109 görüntüleme
S
Sevgi
Premium Üye
1 Haziran 2026 05:07
Bebeğim günler sonra 6 aylık olacak 1 aydır beslenmeyi reddediyor artık tükendim. Gecen ay 3-4 saatte bir 130-160 ml arası sağdığım sütü içiyordu bazen yine zorluyor reddediyor bir kaç gün ama rutinine dönüyordu, 1 ay önce bende bebeğin alerjisinden dolayı süt ürünleri ve yumurta yemeyi bıraktım. Son bir haftaya kadar uykuda güzel iyordu en azından telafi ediyorduk bir şekilde günlük 800-900 arası süt içiyordu. Şuan 400-500ml zorla içiyor teklif ettiğimde 40-50 ml içiyor kalanı içmiyor acıktım diye ağlamıyor saatlerde gecse. Diliyle eliyle biberonu ittiriyor zorlamadım hiç ama son günlerde reddetme arttı iyice şuan gece 04.00 tükendim psikolojim bozuldu ağlıyorum. Nasıl düzelir düzelecek mi reflüsü mü var acaba ya da ben diyete girdim diye sütümün tadı mı değişti bn baktım aynı gibi ama bilemiyorum yardım edin lütfen ne yapmam lazım şu aşamada. Ek gıdaya gectik sebzeleri deniyorum zorlamadan tadımlık ama istemiyor ağlıyor tğkürüyor
M
Merve
1 Haziran 2026 06:10
Canım allah kolaylik versin hepimize bende bu ara zorla emziriyorum bez dogru dürüst dolmuyor bir mastit geçirdim ondan mi bilmiyorum ama bende cok üzülüyorum saga sola bakmaktan memeyi tutmuyor benimki 4 bucuk aylik emzirme danismani sıkma bu sefer meme reddi olur dedi
B
Berivan A. U.
Premium Üye
1 Haziran 2026 09:10
Sütü kaşıkla vermeyi denediniz mi? Benim kızım da biberonu reddediyo ara ara sanırım diş ile ilgili.Biberonu emerken damakta ağrı olabiliyomuş. O yüzden bazen kaşıkla veya minik bir bardaktan destekliyorum o zaman içiyor. Yani sütle mi alakalı yoksa biberondan mı anlayabilirsiniz böylelikle belki
S
Sevgi
Premium Üye
1 Haziran 2026 17:19
Sütü kaşıkla vermeyi denediniz mi? Benim kızım da biberonu reddediyo ara ara sanırım diş ile ilgili.Biberonu emerken damakta ağrı olabiliyomuş. O yüzden bazen kaşıkla veya minik bir bardaktan destekliyorum o zaman içiyor. Yani sütle mi alakalı yoksa biberondan mı anlayabilirsiniz böylelikle belki
Süt istemiyor ama bir tek sütü değil ilk gıda da aynı şekilde asla ağzına almıyor bir şey. Kaşıkla denedim içemiyor döküyor çoğunu sıkılıyor sonra ağlıyor çığlık atıyor siz o kadar nasıl veriyorsunuz bu saat oldu aç hala bekliyor içim içimi yiyor hayattan sogudum
S
Sevgi
Premium Üye
1 Haziran 2026 17:21
Canım allah kolaylik versin hepimize bende bu ara zorla emziriyorum bez dogru dürüst dolmuyor bir mastit geçirdim ondan mi bilmiyorum ama bende cok üzülüyorum saga sola bakmaktan memeyi tutmuyor benimki 4 bucuk aylik emzirme danismani sıkma bu sefer meme reddi olur dedi
Yükleniyor...