Beslenmeme

96 görüntüleme
B

Büşra

8 Nisan 2026 18:40
5 ay 19 günlük bebegim sadeve uyku mam alıyor meme almıyor önerileriniz nelerdir
R

Rabia

8 Nisan 2026 18:56
Benim bebeğim de öyleydi ısrar etmeyin aç kalmasını bekleyin
R

Rabia

8 Nisan 2026 19:00

Rabia

Benim bebeğim de öyleydi ısrar etmeyin aç kalmasını bekleyin

Artık büyüdüler ne zaman besleneceklerine biz karar vermiyoruz onlar karar veriyorlar.Neredeyse 1 ay önce ben de aynı problemi yaşadım sürekli bebeğimin ağzına bir şeyler vermeye çalışıyordum doktorumuz böyle yapmak size de çocuğunuza da iyi gelmez bırakın aç olduğunda kendi yer dedi. Aç kalmaktan kastettiği de bizim düşüncemiz aslında bebek aç değil ama biz aç olduğunu düşünerek sürekli ağzına bir şeyler vermeye çalışıyoruz bu düşüncelerden sıyrılıp bebeğimizi izlemekte fayda var.
M

Melisa ..

8 Nisan 2026 20:23

Rabia

Artık büyüdüler ne zaman besleneceklerine biz karar vermiyoruz onlar karar veriyorlar.Neredeyse 1 ay önce ben de aynı problemi yaşadım sürekli bebeğimin ağzına bir şeyler vermeye çalışıyordum doktorumuz böyle yapmak size de çocuğunuza da iyi gelmez bırakın aç olduğunda kendi yer dedi. Aç kalmaktan kastettiği de bizim düşüncemiz aslında bebek aç değil ama biz aç olduğunu düşünerek sürekli ağzına bir şeyler vermeye çalışıyoruz bu düşüncelerden sıyrılıp bebeğimizi izlemekte fayda var.

Benım bebeğim 3 aylık bir haftadır meme reddi yasıyoruz. 4 5 saatte bir besleniyor. Halıyle cok üzülüyorum. Biberon da almıyor mama da veremiyorum. Naısl olacak bilmiyorum. Sizler nasıl aştınız.

Göğüslerim de aşırı yumusak sankı sagım yapmısım da boş gibi bi yumusaklık. Acaba süt mü azaldı😭
R

Rabia

9 Nisan 2026 09:27
Bebeklerin biberon almaması genelde akışı beğenmedikleri için oluyor, benim bebeğim de o şekildeydi biberon emziğini değiştirdim iyi oldu çok şükür. Ben de o aylara doğru göğüslerimde yumuşaklık hissediyordum sizin memelereriniç olgunlaşmış olabilir ya da sütünüz azdır, benim sütüm azalmıştı. Ben henüz aşamadım memeye geliyor ama düzgün boşaltamıyor sanırım doğduğunda yoğun bakımda kaldığı dönemde biberona alıştı memeye geliyor ala yüzeysel emiyor ben de sağım yaparak besliyorum şu an
G

Gülüş ..

10 Nisan 2026 14:22
Acıkmasını bekleyin bu sefer uykuda beslenmeye alışır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir