Beslenme Sıklığı

94 görüntüleme
M

Melis ..

Premium Üye
29 Mart 2026 16:34
Bebeğim 1 hafta sonra 5 aylık oluyor. Çok fazla kusuyor ve emerken çok fazla hava yutuyor. Emme konusunda pozisyon değişikliği emzirme danışmanı her şeyi yaptık ama maalesef emerken vakum yapmıyor süt alıyor karnı doyuyor kilo alıyor ama emmesi hep kafasına göre. O yüzdende hala doyup doymadığına dair tereddütte kalıyorum. 5 aylık sadece anne sütü alan bir bebeğin gündüz ve gece beslenme aralığı kaç saatte bir olmalı? Ben doymadığını düşünerek arasını çok açamıyorum sürekli kustuğu içinde hep aç gibi hissediyorum
N

Necibe N. Ç.

29 Mart 2026 16:36
Eğer günde 4 5 çişli bez sayısı varsa doyuyor demek kusma kesik kesik mi fışkırır şekilde mi bazen sütün fazlasını da kusabiliyorlar
Fatoş .

Fatoş ..

29 Mart 2026 16:38
Gündüz 3 saatte gece 5 6 saatte kadar emmeyebilir çok sık emzirdiğiniz için fazlasını kusuyor muhtemelen araları açın siz de dinlenin o da dinlensin.
S

Selda M.

29 Mart 2026 21:37
Benım de böyle bir tereddütüm vardı ve sık sık emzirmekten Minnakım reflü oldu sonra ne kadar emdiğine bakmaksızın ıkı saatle başlayarak 3 saatte bir emzirdim rahatladı çişi kakası sıze yol gösterecek zaten
M

Melis ..

Premium Üye
29 Mart 2026 21:38
Selda Meral
Benım de böyle bir tereddütüm vardı ve sık sık emzirmekten Minnakım reflü oldu sonra ne kadar emdiğine bakmaksızın ıkı saatle başlayarak 3 saatte bir emzirdim rahatladı çişi kakası sıze yol gösterecek zaten
Teşekkürler🙏🏻
M

Melis ..

Premium Üye
29 Mart 2026 21:39
Fatoş
Gündüz 3 saatte gece 5 6 saatte kadar emmeyebilir çok sık emzirdiğiniz için fazlasını kusuyor muhtemelen araları açın siz de dinlenin o da dinlensin.
Teşekkürler🙏🏻
M

Melis ..

Premium Üye
29 Mart 2026 21:40
Necibe Nur Çay
Eğer günde 4 5 çişli bez sayısı varsa doyuyor demek kusma kesik kesik mi fışkırır şekilde mi bazen sütün fazlasını da kusabiliyorlar
Fışkırır tarzda olmadı ama mesela üst gazını çıkarıyorum geğirdiği gibi peşine ağız dolusu kusuyor, sonrasında anakucağına koyuyorum kesik kesik geliyor bazen direk su gibi geliyor, üst gaz çok fazla olduğundan basınç yaptığını düşünüyorum ama bu kadar kusma çok fazla
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir