Beslenme Sıklığı
94 görüntüleme
M
Melis ..
Premium Üye
29 Mart 2026 16:34
Bebeğim 1 hafta sonra 5 aylık oluyor. Çok fazla kusuyor ve emerken çok fazla hava yutuyor. Emme konusunda pozisyon değişikliği emzirme danışmanı her şeyi yaptık ama maalesef emerken vakum yapmıyor süt alıyor karnı doyuyor kilo alıyor ama emmesi hep kafasına göre. O yüzdende hala doyup doymadığına dair tereddütte kalıyorum. 5 aylık sadece anne sütü alan bir bebeğin gündüz ve gece beslenme aralığı kaç saatte bir olmalı? Ben doymadığını düşünerek arasını çok açamıyorum sürekli kustuğu içinde hep aç gibi hissediyorum
N
Necibe N. Ç.
29 Mart 2026 16:36
Eğer günde 4 5 çişli bez sayısı varsa doyuyor demek kusma kesik kesik mi fışkırır şekilde mi bazen sütün fazlasını da kusabiliyorlar

Fatoş ..
29 Mart 2026 16:38
Gündüz 3 saatte gece 5 6 saatte kadar emmeyebilir çok sık emzirdiğiniz için fazlasını kusuyor muhtemelen araları açın siz de dinlenin o da dinlensin.
S
Selda M.
29 Mart 2026 21:37
Benım de böyle bir tereddütüm vardı ve sık sık emzirmekten Minnakım reflü oldu sonra ne kadar emdiğine bakmaksızın ıkı saatle başlayarak 3 saatte bir emzirdim rahatladı çişi kakası sıze yol gösterecek zaten
M
Melis ..
Premium Üye
29 Mart 2026 21:38
Benım de böyle bir tereddütüm vardı ve sık sık emzirmekten Minnakım reflü oldu sonra ne kadar emdiğine bakmaksızın ıkı saatle başlayarak 3 saatte bir emzirdim rahatladı çişi kakası sıze yol gösterecek zaten
M
Melis ..
Premium Üye
29 Mart 2026 21:39
Gündüz 3 saatte gece 5 6 saatte kadar emmeyebilir çok sık emzirdiğiniz için fazlasını kusuyor muhtemelen araları açın siz de dinlenin o da dinlensin.
M
Melis ..
Premium Üye
29 Mart 2026 21:40
Eğer günde 4 5 çişli bez sayısı varsa doyuyor demek kusma kesik kesik mi fışkırır şekilde mi bazen sütün fazlasını da kusabiliyorlar
Yükleniyor...