Beslenme Reddi

205 görüntüleme
R

Rabia İ. E.

19 Ağustos 2026 20:13
Bebeğim 9 aylık katı gıda alıyordu ama son 1 haftadır düzgün yemek yemiyor hatta su bile içiremiyorum sadece emiyor. Ağzına yemek vermek istediğimde elleriyle engel oluyor elini çeksem ağzını kilitliyor sanki asla açmıyor. Bir ihtimal ağzına versem eliyle ağzından geri çıkarıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
R

Rabia İ. E.

19 Ağustos 2026 20:36
Muhtemelen öyle. Hiç ara vermeden peş peşe çıkardı ne uyku kaldı ne beslenme. Sürekli huzursuz özellikle akşamları. Çok ağlıyor sürekli uyanıyor emmeden uyumuyor. Hiçbir şekilde oyalanmiyor gözü hiçbir şeyi görmüyor
L

Lütfiye Z. ..

19 Ağustos 2026 21:07
Rabia İkbal Elçi
Muhtemelen öyle. Hiç ara vermeden peş peşe çıkardı ne uyku kaldı ne beslenme. Sürekli huzursuz özellikle akşamları. Çok ağlıyor sürekli uyanıyor emmeden uyumuyor. Hiçbir şekilde oyalanmiyor gözü hiçbir şeyi görmüyor
Ne oldu anlamadım ama uygulamada yazdığım görünmüyor. Soğuk uygulama yapın diş kaşıyıcıları soğutup verin. Karanfil kürü deneyin ben 5-6 karanfili ezip zeytinyağında bekletiyorum buzdolabından çıkarıp damaklarına sürüyordum. Damaklarına masaj rahatlatıyor genelde
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir