Beslenme Reddi

428 görüntüleme
B

Büşra Ö. A.

2 Ağustos 2026 21:03
Oğlum 3,5 aylık ve yaklaşık 1-1,5 aydır sağımla besliyorum. 10 gündür öğünlerinde aksama oluyor, her zaman içtiği miktarın altında içiyor günde 1-2 öğün 110-120 içiyor diğerlerinde zorla besleme yapıyorum. Bunun nedeni ne olabilir ? Huysuzluğu bir rahatsızlığı olduğunu işaret eden bir durum yok
E

Emrah K.

Premium Üye
2 Ağustos 2026 21:15
Merhaba , benzeri azalma bizde de mevcut, kilo alımına olumsuz etki ediyor , yapılabilecek bi şey varsa yardımcı olabilir misiniz?
B

Burcu Ö.

2 Ağustos 2026 21:18
uykulu emzirin, benim kızımda 3. Ay meme reddi başladı. Önce emzikle uyutup sonra emzirdim. Şuan 9 aylık hala gözü açık emmez hep uykuda emer, o da bende alıştık bu duruma.
B

Burcu Ö.

2 Ağustos 2026 21:19
Sürekli sağım da sütünüz azalır, bebeğin memeye uyarı yapması lazım ki sütünüz azalmasın..
B

Büşra Ö. A.

2 Ağustos 2026 21:27
Burcu Öner
Sürekli sağım da sütünüz azalır, bebeğin memeye uyarı yapması lazım ki sütünüz azalmasın..
meme reddi döneminde doğru düzgün emmedği için sütüm azalmıştı, sağım yaparak arttırdım. Ablam bebeğini 6 aydır sağımla besliyor baştan beri meme kabul etmediği için
B

Büşra Ö. A.

2 Ağustos 2026 21:27
Burcu Öner
uykulu emzirin, benim kızımda 3. Ay meme reddi başladı. Önce emzikle uyutup sonra emzirdim. Şuan 9 aylık hala gözü açık emmez hep uykuda emer, o da bende alıştık bu duruma.
Uykuluyken de verdiğimde hepsini bitirmiyor uyuyup kalıyor o zaman da
B

Burcu Ö.

2 Ağustos 2026 21:29
Büşra Özkan Ateş
Uykuluyken de verdiğimde hepsini bitirmiyor uyuyup kalıyor o zaman da
Siz sürekli burnunu kulağını okşayarak hafif uyanık kalmasını sağlayın göğsünüzü sıkın ağzına
B

Büşra Ö. A.

Emrah Kar
Merhaba , benzeri azalma bizde de mevcut, kilo alımına olumsuz etki ediyor , yapılabilecek bi şey varsa yardımcı olabilir misiniz?
Dördüncü ay atağında beslenme reddi oluyor diye biliyorum ama aç olduğu halde bazen içmek istemiyor 30-40 içiyor bırakıyor. Ben de her öğünü stresle bekliyorum içmeyecek diye, doktora götüreceğim en sonunda
B

Burcu Ö.

Büşra Özkan Ateş
meme reddi döneminde doğru düzgün emmedği için sütüm azalmıştı, sağım yaparak arttırdım. Ablam bebeğini 6 aydır sağımla besliyor baştan beri meme kabul etmediği için
Uzun vadede eskisi kadar süt olmaz
B

Burcu Ö.

2 Ağustos 2026 21:31
Büşra Özkan Ateş
Dördüncü ay atağında beslenme reddi oluyor diye biliyorum ama aç olduğu halde bazen içmek istemiyor 30-40 içiyor bırakıyor. Ben de her öğünü stresle bekliyorum içmeyecek diye, doktora götüreceğim en sonunda
Ben kaç doktora götürdüm kaç tane emzirme danışmanı tuttum nafile, bu arada silikon uçla çok güzel emiyorlar ama onu da bıraktırması ayrı dert, benimki 2 ay silikon uçla da emmişti gözü açık
B

Büşra Ö. A.

2 Ağustos 2026 21:31
Burcu Öner
Uzun vadede eskisi kadar süt olmaz
Tamam hanımefendi. Sağarak besleyen insanlardan daha iyi biliyorsunuz demek ki, olmasa bile neden moral bozuyorsunuz anlamıyorum. Sütüm var emmediği için sağarak veriyorum ne yapmamı bekliyorsunuz başka anlamadım. Olumsuz yorumunuza ihtiyacım yok
B

Büşra Ö. A.

2 Ağustos 2026 21:33
Burcu Öner
Ben kaç doktora götürdüm kaç tane emzirme danışmanı tuttum nafile, bu arada silikon uçla çok güzel emiyorlar ama onu da bıraktırması ayrı dert, benimki 2 ay silikon uçla da emmişti gözü açık
Ben meme reddinden bahsetmiyorum ki beslenme reddinden bahsediyorum
B

Burcu Ö.

2 Ağustos 2026 21:33
Hanımefendi yanlış anlamayın lütfen amacım sizi üzmek değil, yardımcı olmaya çalışıyorum.
B

Burcu Ö.

2 Ağustos 2026 21:34
Eds yöntemi ile beslemeyi denediniz mi
E

Elif A.

2 Ağustos 2026 21:57
Takılmayın anne sütü canlıdır mama gibi sürekli miktar arttırmanız gerekmez
E

Elif A.

2 Ağustos 2026 21:59
Sağımlada süt azalmaz 2 yıl bebeğiniz sağımla besleyen tanıyorum
D

Derya Y. Y. ..

6 Ağustos 2026 21:12
Biz de yaşadık aynı süreci sebebi süt alerjisi çıkmıştı
B

Büşra Ö. A.

7 Ağustos 2026 13:21
Derya Yeke Yılmaz
Biz de yaşadık aynı süreci sebebi süt alerjisi çıkmıştı
Daha sonradan mı çıktı
E

Elif A.

13 Ağustos 2026 21:27
Büşra Özkan Ateş
Daha sonradan mı çıktı
Bizimde süt alerjimiz var yalnız sürecimiz daha farklı oldu isterseniz diyet yapıp kendinizi bit deneyin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir