Beslenme Reddi
254 görüntüleme
P
Pınar K.
2 Mayıs 2026 07:14
15 haftalık bebeğim hem meme hem biberon reddi yapıyor beslenmek istemiyor gelişimi konusunda endişeliyim..
Acaba atak haftalarıyla mı ilgili
Acaba atak haftalarıyla mı ilgili
G
Gökçen
2 Mayıs 2026 08:17
Benimde 13 haftalık bebeğim aynı şekilde emmek istemiyor biberon istemiyor
S
Selin
2 Mayıs 2026 09:18
Benimde 11 haftalık bebeğimde aynı durum var malesef , 2. Ay aşılarından sonra başladı ve düzelmiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.
P
Pınar K.
2 Mayıs 2026 09:54
Neredeyse on gündür evin içinde gezdirerek emziriyorum ya da mama veriyorum , uyku geçişlerinde hemen sağılmış süt vermeye çalışıyorum . Artık onu da almıyor . Geceleri mutlaka 2-3 kere emmek isterdi . Acıktırayım iyice belki o zaman emer ya da biberon alır dedim ama 7 saat boyunca uyudu en sonunda artık zorla 60 ml verebildim
G
Gökçen
2 Mayıs 2026 17:08
3. Ay gelişim atağı geçer diyorlar inşallah geçer. Bu dönemde çok zorlamamak lazımmış bende sık sık vermeyi deniyorum uykuluyken falan vermeye çalışıyorum. Emzik emmek istiyor ama meme ve biberon maalesef.
N
Nihal K.
3 Mayıs 2026 08:24
Benim bebeğim 2. Aydan itibaren hem memeyi hemde biberonu red etti 5 ayı bitirdikten sonra memeye geri döndü asla pes etmeyin emzirmeye deneyin sürekli
M
Melisa ..
3 Mayıs 2026 11:48
Benimde 11 haftalık bebeğimde aynı durum var malesef , 2. Ay aşılarından sonra başladı ve düzelmiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.
N
Nur Y.
Premium Üye
3 Mayıs 2026 12:16
Bu bebeklerin hepsi henüz ek gıdaya geçmemiş , günlük 4-5 çişli bezi varsa ağlamıyor huzurluysa , aylık kilo takibinde yeterli kiloyu alıyorsa her şey yolundadır 🤗 meme reddi ben de yaşadım plates topunda mı emzirmedim koşarak mı emzirmedim 😁 ama hiç pes etmeyin geri dönecek meme ye . Bebeğinizi ve kendinizi çok zorlamayın .
M
Melisa ..
3 Mayıs 2026 17:03
Ya 3.5 aylık bebegım 7 saat beslenmiyor . Bu hiç normal gelmıyor bana. Enmedıgı ıcın sütüm de azalacak. Ne mama ne meme yemek istemiyor 😞 memeyi bırakucaj diyede gelişimi durucak kılo anlamında diyede çok endışeliyim. Neden bu benekler böyle ya
M
Melisa ..
3 Mayıs 2026 17:04
Bu arada doktora gideniniz oldumu bu durumla ilgili
P
Pınar K.
3 Mayıs 2026 18:51
Ya 3.5 aylık bebegım 7 saat beslenmiyor . Bu hiç normal gelmıyor bana. Enmedıgı ıcın sütüm de azalacak. Ne mama ne meme yemek istemiyor 😞 memeyi bırakucaj diyede gelişimi durucak kılo anlamında diyede çok endışeliyim. Neden bu benekler böyle ya
üstüne de çıkamıyorum zaten
M
Melisa ..
3 Mayıs 2026 18:54
Aynı durumdayız , bu kadar abartmadığında doktorum uyku geçişlerini yakala oralarda beslemeye calıs demişti . Ağzına bıberon ya da meme geldıgınde babıldamaya baslıyo bide uyanıksa . Zaten sütle alakalı sıkıntı yaşadığım için emmediğinde sağarak korumaya çalışıyorum 120 ml
Ama sagım da yapmadıgım ıcın 3 gündür uzun aralıklarla da emmedıgınden kesın azalıcak sütüm. Sağmaya görmeye korkuyorum. 😭 sizin bebeğinizde uzun saatler emmediği oluyor muydu. Benımkı de uykuku halde memeye gelınce sesler cıkarıyor uykuya gecıs sesleri oyle de emmiyor. Memede duruyor
P
Pınar K.
3 Mayıs 2026 18:59
Ben sağım da yapmıyorum normalde sagdıgımda 3 4 saatte 120 cc cıkıyordu bebegimde anne sütüyle güxel kilo almıstı . Çok az mama takvıyesı alıyordu gunluk 120 cc sadece .
Ama sagım da yapmadıgım ıcın 3 gündür uzun aralıklarla da emmedıgınden kesın azalıcak sütüm. Sağmaya görmeye korkuyorum. 😭 sizin bebeğinizde uzun saatler emmediği oluyor muydu. Benımkı de uykuku halde memeye gelınce sesler cıkarıyor uykuya gecıs sesleri oyle de emmiyor. Memede duruyor
M
Melisa ..
3 Mayıs 2026 19:11
Valla tamamen aynı durumdayız sabah iyice uykusu açıldıktan sonra gün içinde uzun emzirmek imkansızlastı uykusu geldikçe bşraz sallayıp emziriyorum ama memeyi boşaltmıyor zaten biraz çekeleyip sesler çıkarmaya baslıyo bırakıp bırakıp sağı solu inceliyo . Uykusu ağırlaşınca hemen mama ya da sağım sütü veriyorum . Bende günde 1 ya da 2 veriyorum mama akşamüstü göğsüm çok yumuşak oluyor .
P
Pınar K.
3 Mayıs 2026 19:19
Hiç doktora gittiniz mi . Kılo takıbı vs baska bısey yaptınızmı
G
Gizem
3 Mayıs 2026 20:49
Benimde bebeğim 2 ay aşısından sonra reddetmeye başladı her yolu denedim gün gün reddediyo karanlıkta uykulu gece gündğz silikon uç hepsini reddetmeye başladı 1 aydır böyleyiz 3 aylık oldu daha dönmedi ne yapıcam bilmiyorum
G
Gökçen
3 Mayıs 2026 21:51
Yatarak emzirmeyi deneyin ben öyle yaparak biraz biraz memeyi tekrar tuturmayı başardım
Yükleniyor...