Beslenme Reddi
150 görüntüleme
B
Büşra C.
21 Mart 2026 11:43
Bebeğim 3.5 aylık meme reddi başladı 1 haftadır da üst solunum yolu rahatsızlığı geçirdi burun tıkanıklığı geniz akıntısına bağlı öksürük fazlaca var biberonu da reddetmeye başladı önceden çok acıkır iştahla içerdi şimdi zorla veriyorum uykusunda besliyoruz var mı bu durumları yaşayan yalnız olmadığımı ve geçeceğini söyleyin 凉
O
Ozlem
21 Mart 2026 11:53
Bende yaşamıştım sizin gibi uykuda besledim hep. Hastalıktan kaynalıdır. Bende hastalıkta yoktu genel manada bir red vardı neden oldu bilmiyorum 5. Ayda düzeldi diyebilirim inşallah sizinki daha erken düzelir.
B
Büşra C.
21 Mart 2026 11:55
Bende yaşamıştım sizin gibi uykuda besledim hep. Hastalıktan kaynalıdır. Bende hastalıkta yoktu genel manada bir red vardı neden oldu bilmiyorum 5. Ayda düzeldi diyebilirim inşallah sizinki daha erken düzelir.
O
Ozlem
21 Mart 2026 12:00
Rica ederim ne demek 🫶🏻Biberonun akışını değiştirmeyi denediniz mi belki onunla alakalıdır. Ama bu dönemlerde oluyor red. Eskisine göre biraz az kilo alır sadece çişli bezi yeterliyse canınızı sıkmayın oluyor böyle süreçler 🫶🏻
B
Büşra C.
21 Mart 2026 12:04
Rica ederim ne demek 🫶🏻Biberonun akışını değiştirmeyi denediniz mi belki onunla alakalıdır. Ama bu dönemlerde oluyor red. Eskisine göre biraz az kilo alır sadece çişli bezi yeterliyse canınızı sıkmayın oluyor böyle süreçler 🫶🏻
O
Ozlem
21 Mart 2026 12:22
Evet evet değiştirdik ondan mı acaba diyerek ama yine aynı maalesef, 5 çişli bez alıyoruz. İçimi rahatlattınız ❤️
B
Büşra C.
21 Mart 2026 13:50
Burnunu kesınlıkle her beslenmeden önce sprey sıkın bence
B
Büşra C.
21 Mart 2026 13:59
Burnunu kesınlıkle her beslenmeden önce sprey sıkın bence
B
Büşra C.
21 Mart 2026 14:02
Serum fizyolojik ile yıkamaya çalışıyoruz bir de deniz suyu spreyi var da bebekler için burun spreyi var mı ki
Yükleniyor...