Beslenme Reddi

91 görüntüleme
İ

İrem K.

17 Mart 2026 23:32
Bebeğimin 2. Ayından beri beslenme reddi vardı karnı ağrıyormuş alerjiden ve reflüden bu yüzden hep az az beslendi midesi çok küçük. Kız bebek 3300 doğdu şuan 9.5 aylık ve 7.4kg hem mama hem annesütü hem ek gıda var am bir düzenimiz yok bazen yiyor bazen ağını açmıyor günde 5 çeşit yapıyorum belki birini sever de yer diye ama yok. Sütüm azaldığı için ek gıdayı da yemeyince mama veriyorum zaten onu da sevmiyor 60anca içiyor ne yapabilirim ek gıdayı yediği kadar bıraksam anne sütü devam edip mamayı hayatımızdan çıkartsam yeterli olur mu? Bazen deniyorum ama açlıktan uykuya dalamıyor . Tavuk çorbası çok seviyor sürekli onu yapıyorum içinde kıyma sebze falan tadını değiştirmeyecek kadar koyuyorum ama doyacak kadar yemiyor tüm gün açlıktan zırlıyor kucaktan inmiyor. Her şeyi dendim uzun süre aç bıraktım olmadı az az sıksık besledim olmadı. Tüm hazır kavanoz mamaları aldım en fazl yarısnı yiyor . Pekmezle Cicibebe bile yaptım yemedi ben yedim :( hergün park bahçe çıkıp yedirmeye çalışıyorum 2 gün yedi sonra onu da bıraktı ağzını bir kitliyor daha da açmıyor. Kilosu persentılın altında kalmasa takmayacağım ama hep altında gitti bu ay sınırı geçmişiz
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Mart 2026 23:36
Peki kendi eline verip yemesini denedinizmi pankek vs benim kızımda öylediydi kendi daha güzel yiyor baya baya ev batıyor mutvak ve banyo her gün batıyor ama öye daha iyi yiyor o sirda ben de yediriyorum
İ

İrem K.

17 Mart 2026 23:44
🧸Ebru Keleş 🧸
Peki kendi eline verip yemesini denedinizmi pankek vs benim kızımda öylediydi kendi daha güzel yiyor baya baya ev batıyor mutvak ve banyo her gün batıyor ama öye daha iyi yiyor o sirda ben de yediriyorum
Evet her şeyi kendi eline veriyorum hergün pankek veya sebze mücveri yapıyorum bazen sıkıp atıyor bazen birazcık da olsa yiyor genelde peynir ve muz yiyor onlarla minicik de olsa kendini doydum sanıyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

17 Mart 2026 23:46
İrem Kıvrak
Evet her şeyi kendi eline veriyorum hergün pankek veya sebze mücveri yapıyorum bazen sıkıp atıyor bazen birazcık da olsa yiyor genelde peynir ve muz yiyor onlarla minicik de olsa kendini doydum sanıyor
Belki boyuna veren bir bebektir veya çok hareketli dir hani biz anneler ne kadar da yese doymamış gibi hissederiz içimize Sinmezya
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir