Beslenme Reddi
73 görüntüleme
Ö
Özge Ö.
16 Aralık 2025 02:26
Merhabalar. Bebeğim 3,5 aylık ve en başından beri ne yaptıysak meme tutturamadık. Biberonla verdiğimiz içinde ekstra içtiği sütleri takip etme fırsatımız oldu. Doğduğu günden bu yana hep 45-60ml arası süt içti. Doğum sonrası saat başı en en fazla 2 saatte bir besleniyor hatta bazen doymuyordu. şu an beslenme aralığı 4 saatte bire çıktı ancak içtiği ml hala doğum zamanıyla aynı. Kafamı karıştıran şey doğduğu dönemden bu yana ml olarak beslenmesinin ilerlememesi. Acaba bu bir sorun mudur? Çok fazla kafam karışıyor 50 ml süt içmemiz yaklaşık 1 saati buluyor falan. Çok zor besleniyor. Uzun aralıklarla az içiyor gibi geliyor. Mama kaplarında ve bazı hesaplama yöntemlerinde 90-120 ml içmesi gerektiği yazıyor ancak ben çeyreğini içiremiyorum.
Bu arada Sütümü sağıp veriyorum ve asla mama içmek istemiyor. Bir sürü biberon ve mama denedim. Mamaları her bir marka için 3er hafta denedim yine de içmedi.
Bu arada Sütümü sağıp veriyorum ve asla mama içmek istemiyor. Bir sürü biberon ve mama denedim. Mamaları her bir marka için 3er hafta denedim yine de içmedi.
A
Ayşegül Ü.
16 Aralık 2025 05:29
Ordaki rakamlar maalesef gerçekte öyle olmuyor, benim bebeğim de o kadar süt içmiyor. Burda önemli olan çişli bez sayısı ve kilo alımı. Eğer normalse kafaya takmayın derim. Bebeklerimiz birer sayıdan ibaret değiller ve kendilerine özgüler.
G
Gdkmc
16 Aralık 2025 05:49
Arkadaşımın bebeği nerdeyse 9 aylık ve doğduğundan beri 2 saate bir 30 ml içiyor. Bebeğiniz huzurluysa kilo alımı iyiyse dert etmeyin