Beslenme Reddi

100 görüntüleme
E

Esra B. P.

6 Aralık 2025 12:08
Merhabalar,bebeğim 80 günlük 2-3 gündür beslenmede sorun yaşıyoruz hep anne sütü alan bir bebek hiç biberonla ya da emzikle aktif beslenmedi son 2-3 gündür memeye geldiği zaman ağlıyor emmek istemiyor sadece uykuluyken emiyor dün sadece 3 tane bez değiştirdim sütümde mi sorun diye düşündüm hayır, 21 kasımda aşı oldu ilk aşıları acaba onun mu etkisi bilmiyorum çok üzgün ve yorgun hissediyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen.
G

Gökçe ..

6 Aralık 2025 12:36
Aynı dönemde benzer şeyler yaşadık. Hoplayarak ayakta yürüyerek uyku arasında uykuluyken vermeyi deneyin . Sütünüz tazyikli ise de öncesinde elle bir miktar sağabilirsiniz .yaklaşık 1-1.5 ay sürdü bu dönem.
A

Ayşe Ş. ..

6 Aralık 2025 13:30
İnsan çok yoruluyor ama oluyor bu dönemler. Süt çok geliyor ise tıkanır genzine falan kaçar geriye yaslanıp emzirin. Sağın yada biraz sonra onu biberon ile verirsiniz. Memeyi çekip çekip bırakma, meme ile savaş, ağlama gayet normal geçecek merak etmeyin. Yanlız emmiyor diye düşünmeyin sürekli verin. Banyo yaptırırken emer mesela duşta. Ayakta deneyin. Boynunuza dikkatini çekecek birşey asın. En önemlisi süt memede kalmasın emdikten sonra her kalan sütu sağın içerse içer içme ise buzluğa atın. Sürekli saginki süt azalmasin üretmeye devam edin. İğne olsa idi ilk bir kaç gün olurdu bu kadar uzun sürmez. Üzgün ve yorgun olmanız çok normal daha vücudunuz kendine gelmedi. Birde bebekle ilgilen uykusuzluk, stres, endişe. Sabırla geceksiniz bu gunleri, ısrarla deneyin siz.
E

Esra B. P.

6 Aralık 2025 18:07
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🫶🏻🥹🦋

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir