Beslenme Reddı
97 görüntüleme
H
Hazal
6 Ağustos 2025 13:13
Bebegım 7 ay 18 günlük doğduğu günden berı anne göğsünü tutmadı, ve beslenme reddımız var sağarak verıyorum ancak uyku haliyle yıyor kesınlıkle uyanıkken yemıyor saatlerce aç kalsa da. Bır kere acıkıp ağladığını görmedim, herseyıne bakıldı kan gazlarına kadar hıc bısey cıkmadı refluden şüphe ettıler çünkü sureklı kusan bı bebek hala gecmedı kusma durumu az da olsa devam edıyor. Şimdş hem ek gıda reddı eklendı hem de Bıberon reddı devam edıyor ne yapmam lazım. 7. Ay kontrolunde 7500 gr cıktı 68 cm doğum kılosu ve boyu 2605 47 cm
E
Ezgi Ç. A.
6 Ağustos 2025 13:56
Kilosu bence gayet iyi benimde bebeğinizle aynı boy ve kiloda dogdu. 6 aylik 65cm 6350 gram
M
Mutlu Y.
6 Ağustos 2025 20:05
Benimde bebeğim 6 aylık anlattıklarınızın birebir aynısını yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum zorla yediriyorum gittikçe daha çok kilitliyor ağzını 🤦🏻♀️
N
Nazlı Ö. ..
6 Ağustos 2025 20:08
Merhaba, sütünüz varsa eds yöntemi denediniz mi? Şu serum gibi ince bir hortumla annenin memesiymis gibi beslenmesini belki o şekilde memeyi tutabilir. Biberon reddi diyirsunuz kaşık ile süt vermeyi denediniz mi? Umarım her şey yoluna girer 🌸
M
Mutlu Y.
7 Ağustos 2025 12:26
Sütüm kesildi malesef mama veriyorum