Beslenme reddi

320 görüntüleme
Ö

Özlem A.

29 Mayıs 2025 16:38
Bebeğim 126 günlük ve 1buçuk aydır ne kadar aç olırsa olsun uyanıkken mama yediremiyorum sadece uykusunda yiyor sadece mamayla besleniyor
M

Melike Ç.

29 Mayıs 2025 16:55
Eğer suyu seviyorsa duşta kucağınıza alıp sakinleştirip verebilirsiniz işe yaramıştı bizde bir kaç kişiden de duymuştum
B

Betül B. ..

29 Mayıs 2025 16:55
Bebeğinizin kilo alımı nasıl, bu zamanlar da bebekler istedikleri zaman besleniyorlar genelde keşifçi oluyorlar ama gıda reddi mama dan sebep de olabilir başka bir şey deneyebilirsiniz. Doktora gidip danışın en son çıkmaza girdiyseniz. Çünkü bebeğinizin doktoru gidişata göre size yol gösterecektir
E

Elif K.

29 Mayıs 2025 17:22
Bizim de aynı zamanlarimiz ve özellikle birkaç gündür beslenmesi yarıdan da aza düştü. Sadece uyurken icirebiliyorum. Cisi de azaldı ve rengi koyulasti. İdrar tahlili verdik temiz çıktı. Bu kadar ivmeyle susuz kalacak diye korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
D

Dilek T. ..

29 Mayıs 2025 17:29
Aynı sorunu tamda 4 aylikken yaşamaya başladık bizimkide sadece meme reddi degildi mama meme biberon herşeyi reddediyordu ve ben ise başladığım için biberon vermek bunu daha da artırdı ama ben pes etmedim gündüz sağarak besledim geceleri uyku arasında emzirdim ve 5 ayın sonunda memeye döndü inanır mısınız bu süreç o kadar zordu ki anlatamam bunu size.asla pes etmeyin eğer vermek zorunda değilseniz ne biberon ne emzik vermeyin ben 5 ay uğraştım sizde pes etmeyin
S

Sevilay G. ..

29 Mayıs 2025 17:30
Benim oğlum da 3 haftadır meme reddi var dediğiniz gibi günde iki kez felan idrar yapıyordu o da turuncu renk kilo almıyor ama Yeni yeni emmeye başladı idrar çoğaldı
H

Havva K.

29 Mayıs 2025 17:42
Uzman bir doktorumuz derki( osman gönülal) açken mama yemeyen bebek görmedim ben. Muhtemelen siz fazlasını diretiyorsunuz. Aç bebek yer. Kilo alımında sorun yoksa sorun annededir :) başıma geldi:
S

Sevilay G. ..

29 Mayıs 2025 17:44
Nasıl yani neyi yanlış yapmış olabilirim sizce bu ay kilo almamis
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

29 Mayıs 2025 21:10
Arkadaşlar bir bebeğin bilincini kapatarak beslemek ( uykuda ya da uyumak üzereyken) , top üstünde zıplamak, banyoya beraber girmek ya da yürüyerek emzirmek yanlış uygulamalar. Bilinci açık bir bebek genellikle aç olduğunu ya da tok olduğunu bilir. Siz eğer sürecinizi onunla yönetirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Eğer dayatma yaparsanız genellikle memeleri yaşarsınız. Tabii ki durumunuzu değerlendirmek için ayrıntılı konuşmak gerekebilir.
B

Bahar A.

30 Mayıs 2025 10:10
Bizde de durum aynı, 10 gün sonra 5. Ayımız dolacak son 1 aydır bu şekilde çok az yiyiyor, bir kaç doktora götürdüm ama genel olarak kilosu boyu iyi diye öenmsemediler
E

Esmanur A. ..

8 Haziran 2025 20:25
Benimki de biberonu reddediyor . Ameliyat oldum o gün bile biberon almadı. Kaşık biberon, şırınga, parmak, 7 farklı blberon hepsini denedim almıyor
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

15 Haziran 2025 21:19
Bebeğiniz aç ise her türlü anne sütünü ya da mamayı kabul edecektir ama bebek Tok ise hiçbir şekilde Verdiğinizi kabul etmeyecektir. Bu nedenle Bebeğinizin doğum kilosu ile şu anki kilosunu hesaplayarak doyup doymadığını anlayabilir ve süreci doğru bir şekilde yöneltebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir