Beslenme Reddi 2,5 Aylık

112 görüntüleme
Hande K.

Hande K.

26 Nisan 2026 09:05
2,5 aylık bebeğim son bir haftadır aşırı düzensiz ve az beslenıyor biberonu ağzına aldığı gibi ağlamalara başını itmelere başlıyor burun tıkanıklığı yok ateş yok çiş sayısında belirgin azalma mevcut önce hipp mama kullanıyordum dün itibariyle aptamile geçtim fakat onu da yemiyor ne yapmam gerekiyor çaresiz kaldım
Fidannur Z.

Fidannur Z.

26 Nisan 2026 09:44
Aynı durumdayım zor bir durum fakat ne kadar az içtiği önemli normalde ne kadar içiyordu bebeğiniz şimdi ne kadar içiyor ve kaç saatte bir besliyordunuz
Hande K.

Hande K.

26 Nisan 2026 09:47
Normalde 90-110 arası 2,5 saatte bir besleniyordu şimdi 2 saatte bir 30 Ml o da zorla
Fidannur Z.

Fidannur Z.

26 Nisan 2026 09:51
Hande Karabal
Normalde 90-110 arası 2,5 saatte bir besleniyordu şimdi 2 saatte bir 30 Ml o da zorla
Bez sayınızında azaldığını fark ediyorsanız bi doktora danışın derim.
.

.....

26 Nisan 2026 10:38
Gece uyurken beslemeye çalışın uyurken içiyorlar genelde
M

Melike D.

26 Nisan 2026 11:52
Bu aylarda genelde olan birşey galiba benim bebeğimde de yaşadım o günden sonra sadece sırt üstü yatarak içiyor. yeni yeni 6 aya yaklaştık kucağımda içmeye başladı ama hala yatarak içince daha hızlı emiyor yoksa bağırıyor kafasını çeviriyor. Düz zemine sırt üstü yatırarak deneyin isterseniz.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir