Beslenme Mama

96 görüntüleme
Münevver Ş.

Münevver Ş.

27 Mart 2026 13:42
Bebeğim 10 ay 21 günlük günlük 400 ml mama 4 öğün ek gıda alıyor sizce mama miktarı yeterli mi
E

Emine T.

27 Mart 2026 13:49
Bence yeterli ek gıdalarda güzel yiyor mu
Münevver Ş.

Münevver Ş.

27 Mart 2026 13:50

Emine Turan

Bence yeterli ek gıdalarda güzel yiyor mu

Her zaman bayıla bayıla yemiyor ama bir şekilde yeriyorum öğünleri atlatmadan
E

Emine T.

27 Mart 2026 13:52
Benim bebeğim 10 ay 11 günlük bizim de bazen 350 400 oluyor ek gıdayıda aman aman yemiyor az bişey yiyor yetiriyordur bence zorlamamak gerekiyor zorlayınca daha ters depiyor benim bebeğimde
Münevver Ş.

Münevver Ş.

27 Mart 2026 13:54

Emine Turan

Benim bebeğim 10 ay 11 günlük bizim de bazen 350 400 oluyor ek gıdayıda aman aman yemiyor az bişey yiyor yetiriyordur bence zorlamamak gerekiyor zorlayınca daha ters depiyor benim bebeğimde

Zorlamamayı da denedim 8-9 ağzına ne mama sürdü ne ek gıda aç kalmaması lazım diye bir şekilde ek gıdayı yediriyorum yaptığı şey red değilmiş bebeğimin huyu artık bunu anladım :(
E

Emine T.

27 Mart 2026 13:56
Aynı durum bizde de var yedirmesem öyle aç aç gezer sizi çok iyi anlıyorum
Münevver Ş.

Münevver Ş.

27 Mart 2026 14:00

Emine Turan

Aynı durum bizde de var yedirmesem öyle aç aç gezer sizi çok iyi anlıyorum

Çok zor bi durum zorlamayım dedim rahat bıraktım 500-600 gr kilo kaybımız oldu yüzü gözü resmen çökmüştü sonra artık doktorumuz aç bırakma dedi bi şekilde ek gıdayı yediriyorum zorla artık mecburum çünkü mamayı da gündüz asla içmez gece uyku saatine geçerken uykusunda ara ara veriyorum sabah en son uyanana kadar öyle tamamlıyoruz kaç cc vereceksem
E

Emine T.

27 Mart 2026 14:08
evet evet zaten herkesin dilinde bu çocuk zayıflamış bu çocuk zayıf bu söylemler daha çok üzüyor beni

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir