Beslenme de Gerileme
65 görüntüleme
Y
Yağmur Y.
17 Nisan 2026 07:53
4 aylık kızım var anne sütü almıyor sadece mama alıyor ama yaklaşık 10 gündür normalde içtiği miktarın yarısını içiyor diliyle oynuyor sürekli biberonun ucuyla bu durumu yaşayan var mi [4.ay](4.ay) atağı mı acaba
P
Pınar K.
17 Nisan 2026 08:23
Benimde bebeğim 12 haftalık , aynı durum bizde de var . Günde 1 mama desteği veriyorum bazen sağım sütü veriyorum. Sürekli diliyle oynuyor biberonu almak istemiyor
G
Gülüş ..
17 Nisan 2026 08:31
Bebeğim 3 aylık aynı şey bizde de var gece saatlerce uyuyor kalkıp içtiği miktar 60,70 cc gündüz de zorla içiriyorum bazen 20 cc içip baş çeviriyor diliyle itiyor
E
Elif A.
17 Nisan 2026 09:30
Nerdeyse bir ay aynı durumu yaşadım bebeği zorlamayın biberonun ucunu kontrol edin çatlama felan var mı diye biberonun ucunun bebeğinize uygun olduğundan emin olun bebeğiniz güçlü emiyor biberon numarası küçükse istemez yada tam tersi durumda rahat edemiyorlar . Ve geceleri uyurken besleyin normalde iki kez besliyorsanız üç kez besleyin merak etmeyin dolu bez sayısı normalse sadece gelişimsel bir şeydir
Y
Yağmur Y.
17 Nisan 2026 10:48
Off ne zaman geçer acaba bende acaba mama yi mi beğenmiyor artık diye düşünüyordum
Yükleniyor...