Beslenme Aralığı
187 görüntüleme
A
Almıla A.
19 Temmuz 2026 14:23
Merhaba 3 ay 19 hünlüğüz ve hala 2 saatte bir besleniyor. Geceleri de 2 saatte bazen 3 saatte uyanıyor acıktıpı için mi uyanıyor gazı olduğu için mi anlamıyorum personel i %77 lerde yani kendi gelişiminden önde gidiyor maşallah
Bir yardım edin lütfen normal mi ?
Bir yardım edin lütfen normal mi ?
S
Semaa
19 Temmuz 2026 14:55
3 aydan sonra 2 saatte bir emzirmek zorunda değilsin özellikle geceleri uyuyorsa uyandırıp emzirme ne zmn uyanırsa o zaman emzirebilirsin maşallah gelişimi de iyiymiş
A
Almıla A.
19 Temmuz 2026 14:56
Kendisi uyanıyor
S
Semaa
19 Temmuz 2026 15:00
O zaman emiyorlar ona yapacak bir şey yok gece beslenmesini kesmek için çok küçük henüz oğlum 22 aylık hala uyanıyor emmek için değil huzuri yere uyanıyor 1 yaştan sonra gece beslenmesini kesmeyi düşünebilirsin genel aralık o yönde Rabbim sabır versin kolay gelsin

Hatice E.
Premium Üye
19 Temmuz 2026 16:41
5 aylığız ve halen geceleri 3-3,5 saatte bir beslenmek için uyanıyor doktorumuzda kesintisiz uyuyorsa sıkıntı değil ancak beslenmek için uyanıyor ve gerçekten besleniyorsa uyku aralarını şuan için uzatma dedi.
A
Almıla A.
19 Temmuz 2026 16:51
5 aylığız ve halen geceleri 3-3,5 saatte bir beslenmek için uyanıyor doktorumuzda kesintisiz uyuyorsa sıkıntı değil ancak beslenmek için uyanıyor ve gerçekten besleniyorsa uyku aralarını şuan için uzatma dedi.
A
Almıla A.
19 Temmuz 2026 16:52
O zaman emiyorlar ona yapacak bir şey yok gece beslenmesini kesmek için çok küçük henüz oğlum 22 aylık hala uyanıyor emmek için değil huzuri yere uyanıyor 1 yaştan sonra gece beslenmesini kesmeyi düşünebilirsin genel aralık o yönde Rabbim sabır versin kolay gelsin
Yükleniyor...