Beslenme
150 görüntüleme
H
Hasret G.
20 Ağustos 2026 17:23
Bebeğim 8 aylık hiç birşey yemek istemıyor sadece emiyor ne yapsam en fazla 2 kaşık blkı yiyebiliyor ne yapmam lazım
B
Belgüm G.
20 Ağustos 2026 17:57
Ek gıdaya yeni geçtiniz sayılır tadımları zorlamayın emme zamanından hemen sonra tadım yaptırmayın veya tadımda yemedi sonrasında hemen emmesine izin vermeyin alışkanlık dahiline gelir nasılsa emeceğim diye yemek yemek istemez yemedi bi 10 dk bekleyin bir daha teklif edin karşısında önce siz yiyin mutlu bir görünüm sergileyip ne kadar güzelmiş tadı gibi konuşmalar yapın onunla göz teması kurun, şu aşamada zaten az yese de olur hala ana besin kaynağı sizin sütünüz 🌸 Bu günler ileride çok tatlı bir anı olarak kalacak inşaAllah sağlıcakla kalın
S
Songül Ş.
20 Ağustos 2026 19:40
Ben ne yapsam da bebeğim ek gıdayı çok istekli yemedi ama ne yapsam onada sundum 13-14 aylıkkken nile memeyi daha çok istiuprfu bunu kafamda büyüytmemeye karar vermiştim sonra zamanla önce katı gıda sonra meme yaparak aştık diyebilirim azı dişleri köpek dişleri çok hızlı çoktığı ççin de çok zorlayamafım ben bebeğimi açımçasınistediği kadar emzirdim
H
Hasret G.
20 Ağustos 2026 20:02
Deniycem teşekkür ederim
Yükleniyor...