Beslenme

179 görüntüleme
Aleyna K.

Aleyna K.

11 Ağustos 2026 08:19
Bebeğim 1.5 aylık gündüz 3 enfazla 4 saatte kalkıyor gece de en fazla 6saat buluyor kalkması 100cc veriyorum normalmi bu kadar uyuması cc artırıyım diyorum ama 100 anca içiyor
Ö

Özge Ş.

Premium Üye
11 Ağustos 2026 08:56
Benim bebeklerim de 1 ay 8 günlük 2 saatte beslenme istiyorlar hala çok yorucu ne güzel sizinki uyuyor
Aleyna K.

Aleyna K.

11 Ağustos 2026 08:56
Özge Şahal
Benim bebeklerim de 1 ay 8 günlük 2 saatte beslenme istiyorlar hala çok yorucu ne güzel sizinki uyuyor
Bende endişelniyorum fazla uyuyor diye
Ö

Özge Ş.

Premium Üye
11 Ağustos 2026 08:57
Aleyna Kara
Kilo alıyorsa sorun yok bende istiyorum 3-4 saat uyusunlar çok yoruldumm gerçekten 2 saatte 90 lık bazen 60 lık içiyorlar ama her uyanışları çığlık çığlığa
M

Muhteber

11 Ağustos 2026 09:18
Aleyna Kara
Şuan bende aynı durumdayım 2.5 aylık ve geceleri uyanmıyor normal mi doktorunuz size ne dedi
Aleyna K.

Aleyna K.

11 Ağustos 2026 09:22
Muhteber
Şuan bende aynı durumdayım 2.5 aylık ve geceleri uyanmıyor normal mi doktorunuz size ne dedi
Ben ilçede oturduğum için sıklıkla gidemiyorum ama en son bana doktorum kendin uyandırmayı bırak bebek kendi uyandığı zaman besle demişti süreç uzun hemde yorulursun demişti
Aleyna K.

Aleyna K.

11 Ağustos 2026 13:11
Özge Şahal
Kilo alıyorsa sorun yok bende istiyorum 3-4 saat uyusunlar çok yoruldumm gerçekten 2 saatte 90 lık bazen 60 lık içiyorlar ama her uyanışları çığlık çığlığa
Yaa Allah yardımcınız olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir