Beslenme
137 görüntüleme
H
Hasret Y.
2 Haziran 2026 18:45
Bebeğim 2 ay 10 günlük sadece mama ile besleniyor mama markamız hipp ve doymadıgını hissediyorum çünkü 3 saatte bir 150 ml mama yiyor sizde çokmu ?

Sibel Y.
2 Haziran 2026 20:28
Beş çişli beziniz varsa doyuyordur

Sibel Y.
2 Haziran 2026 20:29
Bebek özelinde bir durum üç saat arayla 180 cc teklif edin içiyorsa 180 ccden devam edin
M
Meltem Ö.
2 Haziran 2026 20:34
Sanırım her bebek için ölçüm size ait bu konuda kendinize güvenebilirsiniz aynı telaşlardan geçen biri olarak,biz de hip kullanıyordum süt alerjisi çıkmadan zaten doyduysa asla yemez eğer yersede aşırı kusar bunu gözlemlemeniz yeterli.acıkmasını 2 saat sonunda yanağına elini hafifçe sürtün eğer eğer ağzını açıyorsa hemen verebilirsiniz. Benim bebeğim geç pre doğduğundan beslemek bir tık daha önemliydi 2. Ayda 2,5 saat aralıklı 90 cc ile doyuruyordum tabi dediğim gibi doğum 2760 kg idi.Doymazsa mutlaka sinirli bir ağlaması olur size bunu mutlaka belli eder.
G
Gülcan Ş.
2 Haziran 2026 21:36
her bebek farklıdır her mama da her bebeğe olmuyor malesef hippi bende 2 aylıkken kızıma verdim ama kesinlikle doymuyordu sürekli sürekli ağlıyordu açlıktan sonra kabızlık sorunu yaşattı mamayı degıstırınce anladım hep doyurmadığını hemde kabız ettıgını
Yükleniyor...