Beslenme

120 görüntüleme
C

Cigdem K.

27 Şubat 2026 00:04
Merhaba. Bebekleriniz biberonlariyla formul mama veya sutlerini kendileri icmeye hangi ayda basladilar? Yani siz ellerine verdiginizde kendileri icmeye basladiklari aylari merak ediyorum. Ben hala kendim iciriyorum, hic ustune alinmiyor da biberonu verince eline. 10 aylik.

Tesekkurler
Fatma A. U.

Fatma A. U.

27 Şubat 2026 00:13
Benim kızım 8 aylık su içerken suluğunu tutuyor biberonu tutmuyor🤷
C

Cigdem K.

27 Şubat 2026 00:16

Fatma Albina U

Benim kızım 8 aylık su içerken suluğunu tutuyor biberonu tutmuyor路

Su icyor kendi tutuyor onda sorun yok. Ancak sutu kendi icmiyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

27 Şubat 2026 00:18

Cigdem Kuldoken

Su icyor kendi tutuyor onda sorun yok. Ancak sutu kendi icmiyor

Kızımda öyle zamanla olacak inşallah diye tahmin ediyorum acele ediyoruz galiba
Z

Zlyh z.

27 Şubat 2026 00:21
Bende hep bunu sorardım ne zaman biberonu eline verip o mamasını içerken o arada bende kahve içsem diye ;) biz 9 aylıkken başladık
C

Cigdem K.

27 Şubat 2026 00:26

Zlyh zlyh

Bende hep bunu sorardım ne zaman biberonu eline verip o mamasını içerken o arada bende kahve içsem diye ;) biz 9 aylıkken başladık

Biz gec kaldik sanirim
Z

Zlyh z.

27 Şubat 2026 00:32
Biberonu verdiğinizde elinizi çekip biberon altına bir minik havlu rulo yapın eğimli durması için kendisi yavaş yavaş tutmaya başlar belki
Kübra E. .

Kübra E. ..

27 Şubat 2026 00:34
Çiğdem hanım merhaba benim bebeğim yaşında tutmaya başladı öncesinde hep tutturmak istediğimde ellerini geri çekiyordu. Alıştırma bardağından kendi tutup su içmeye daha önce başladıysa da mama içerken biberonu tutmayı reddetti. Ben de emzirememediğim için o beslenme anını aramızdaki bir bağ olarak gördüğünü düşündüm ve zorlamadım. Kısacası geç kalmadınız hazır olduğunda tutacaktır :)
C

Cigdem K.

27 Şubat 2026 00:39

Kübra Ergen

Çiğdem hanım merhaba benim bebeğim yaşında tutmaya başladı öncesinde hep tutturmak istediğimde ellerini geri çekiyordu. Alıştırma bardağından kendi tutup su içmeye daha önce başladıysa da mama içerken biberonu tutmayı reddetti. Ben de emzirememediğim için o beslenme anını aramızdaki bir bağ olarak gördüğünü düşündüm ve zorlamadım. Kısacası geç kalmadınız hazır olduğunda tutacaktır :)

Cok tesekkurler Kubra Hanim. 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir