Beslenme

65 görüntüleme
Y

Yusufm

28 Aralık 2025 07:20
Bebeğim yemekleri diliyle geri atıyır gün boyu yemek yemiyor bir çözümü varmı
S

Saliha A. ..

28 Aralık 2025 07:23
6 ay 25 günlük olduk asla ek gıda yemek istemiyor çözüm bulan varsa bende fikir edineyim çok üzülüyorum yemiyor diye
Y

Yusufm

28 Aralık 2025 07:33
Benimki 11 aylık ben 11 aydır tükendim emmedi mama istemedi şimdidd yemiyor herşeyi geçtim diliyle yemeği itiyor 1 aydır yediremiyorum artık zorla da olsa 🤦🏻‍♀️
Kübra E.

Kübra E.

28 Aralık 2025 07:37
Biliyorum iyi bir çözüm değil ama ben de sadece yemek yedirirken ekran açıyorum. Ali babanın çiftliği sayesinde yedirebiliyorum sonra hemen kapatıp oyunlara dönüyoruz
Y

Yusufm

28 Aralık 2025 08:46
Belki inanmayacaksınız ama ekranla bile yemiyor
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

29 Aralık 2025 11:28
Merhaba; ek gıda reddine dair detaylı yazım hem burda hem instagram profilimde mevcut. Yönlendirici olacaktır. Bazen çözümü çok ufak bir şey bile olabiliyor🌺

https://www.instagram.com/reel/DPmQae9CH59/?igsh=YWUzOWNranVnYmlv
Y

Yusufm

29 Aralık 2025 12:57
Aslında benim konum çok uzun ben bebeğim 2 aykıktan beri beslenmeyle ilgili sorun yaşıyorum benim bebeğim gün boyu zorlmazsam eğer yemin ederim bir kaşık bile yemiyor atıştırmalık yemiyor hiçbişey yemiyor şimdi de yemekleri dili ile dışarı atıyorhiç artık yemiyor sadece yoğurt muz ve pirinç unu yapınca yutuyor şaşırdım bende nasıl vazgeçer bu huyundan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir