Beslenme 4 Buçuk Aylık
108 görüntüleme
B
Büşra D. ..
18 Şubat 2026 14:55
Bebeğim 4 buçuk aylık doğduğundan beri anne sütü ve mama veriyorum sütüm az geliyor 2.ayında çok gelıyordu artık gelmıyor emmek istemiyor sağım yaptıgımda süt gelmiyor elimle kontrol ettıgımde süt geliyor sağma makinası 2 kere yeni aldım memeden kessem bana ve bebeğime zararı olurmu
Z
Zeynep T.
18 Şubat 2026 15:02
Bende oğlumu 5 ayından sonra mama ile beslemek zorunda kaldım ama bir zararını görmedim sadece miktarı ve yedirme sıklığı önemli aşırısı bazen kabız vs yapabiliyor.
E
Esra G. Ç.
18 Şubat 2026 15:13
Sağım makineleri tamamen sağmıyor. Benim de öyleydi ve ben sütüm yok sanıyordum. Sürekli sağıyordum. Sonra sağmayı bıraktım sürekli emzirdim. Oğlum 6,5 aylık 9 kilo. Sadece anne sütü. Kendi sütünüze güvenin, kendinizi strese koymayın. Sadece emzirin ve mamayı yavaş yavaş bırakın, inanın ki bebeklerin ihtiyacı kadar memede süt üretiliyor zaten
B
Büşra D. ..
18 Şubat 2026 15:17
Sağım makineleri tamamen sağmıyor. Benim de öyleydi ve ben sütüm yok sanıyordum. Sürekli sağıyordum. Sonra sağmayı bıraktım sürekli emzirdim. Oğlum 6,5 aylık 9 kilo. Sadece anne sütü. Kendi sütünüze güvenin, kendinizi strese koymayın. Sadece emzirin ve mamayı yavaş yavaş bırakın, inanın ki bebeklerin ihtiyacı kadar memede süt üretiliyor zaten
Benim doktor yetersiz dediği için mama veriyorum hem emzime hem mama çok yıprandım
E
Esra G. Ç.
18 Şubat 2026 17:34
Allah bağışlasın maşallah
Benim doktor yetersiz dediği için mama veriyorum hem emzime hem mama çok yıprandım
B
Büşra D. ..
18 Şubat 2026 22:38
Çok teşekkür ederim saolın