Besleme Zorluğu
128 görüntüleme
M
Meryem Y. ..
5 Şubat 2026 21:00
Kızım 4 ay 13 günlük ve beslemekte ciddi sorun yaşıyorum. Mama ile besliyorum ama sürekli biberonu eli ile ittiriyor ve cok az içip bırakıyor. Bu geçici bir durum mu bilmiyorum.Daha önceden böyle bir sorun yaşamıyordum
B
Büşra K. ..
5 Şubat 2026 21:41
Meryem Hanım doyuyor mu çişli bezleri ne alemde
G
Gizem ..
5 Şubat 2026 21:48
Benim kızım önceki mamada çok yapıyordu şimdi azaldı bir de gazı olunca yapıyor
S
Seval Y.
5 Şubat 2026 21:49
Aynısını yaşadık hatta buraya sizin gibi yazmıştım. Atakta kiloda verdi benim bebegim. Biberon değiştirdim belki biberondan diye degilmis eski biberona geri döndüm. Acaba mama mi dedim mamayi değiştirdim mama da değilmiş vs. Sonra geçti suan iştahı 5. Aya girdigimizde tekrar düzeldi kendiliginden
B
Büşra K. ..
5 Şubat 2026 21:51
Meryem Hanım doyuyor mu çişli bezleri ne alemde
M
Meryem Y. ..
5 Şubat 2026 21:55
Çişli bez sayısı 3-4 arası, 3.ayında 5-6 ydı. Bende mama değiştirdim ama bir düzelme olmadı
M
Meryem Y. ..
5 Şubat 2026 21:57
Öncekine göre çok fazla da gazı oluyor. 4 gün önce Demir takviyesi almaya başladık. 7 damlaya ulaşana kadar hergun 1 damla arttırarak gidiyoruz, doktorumuz öyle söyledi. Bu takviyeden dolayı da olabilir mi acaba diye de düşünüyorum
İ
İ.E.
5 Şubat 2026 22:04
4. Ay atagi olabilir. Uyku gerilemesi istahsizlik ya da tersi istah artmasi huysuzluk duzensizlik olabilir bu donemde.
Ataklarin disinda da bebeklerde bence pek duzen yok. Her gun yeni bir surum yukleniyor. Bugun sevdigini yarin sevmiyor iki gun sonra yine seviyor. Istahi cok guzel masallah dersin ertesi gun bir kasik anca yer. Alkis yapmayi ogrenir aa ne guzel der sevinirsin baska gun unutmus gibi hic yapmaz vs vs..
Siz istemese de teklif edin biberonun hepsini icmiyor diye uzulmeyin arada oluyor istahsizlik bebeklerde. Az az ama sık sık icsin, cisli bez sayisini takip edip yeterli sivi aldigindan emin olun, icmek istemiyorsa zorlamayin. Zaten zorlasaniz da icmiyorlar istemeyince.
Ataklarin disinda da bebeklerde bence pek duzen yok. Her gun yeni bir surum yukleniyor. Bugun sevdigini yarin sevmiyor iki gun sonra yine seviyor. Istahi cok guzel masallah dersin ertesi gun bir kasik anca yer. Alkis yapmayi ogrenir aa ne guzel der sevinirsin baska gun unutmus gibi hic yapmaz vs vs..
Siz istemese de teklif edin biberonun hepsini icmiyor diye uzulmeyin arada oluyor istahsizlik bebeklerde. Az az ama sık sık icsin, cisli bez sayisini takip edip yeterli sivi aldigindan emin olun, icmek istemiyorsa zorlamayin. Zaten zorlasaniz da icmiyorlar istemeyince.
B
Büşra K. ..
5 Şubat 2026 23:02
Çişli bez sayısı 3-4 arası, 3.ayında 5-6 ydı. Bende mama değiştirdim ama bir düzelme olmadı