Besin Reddi

126 görüntüleme
E

Emine T.

23 Mart 2026 16:45
Bebeğim 10 aylık ve asla ağzına bişey almıyor ne benim mememi ne biberonu nede ek gıda böyle olunca kiloda almıyor ne yapmam lazım çok yoruldum artık 30 cc mama anca içiyor oda çok çok zorla uyku sersemi
M

MK ..

23 Mart 2026 17:40
10 ay 23 günlük bizde de durum aynı beğenmiyor diye başka bir ek gıda hazırlıyorum onu da yemiyor mama da eskisi gibi değil geçici süreç olduguna inanıyorum zorlamamaya çalışıyorum artık ama çok geriliyorum yemeyince
E

Emine T.

23 Mart 2026 18:34
Biraz mama içse razııyım ama asla içmiyor
M

MK ..

23 Mart 2026 19:38
Sizi çok iyi anlayabiliyorum şu an yemesi için bir şeyler yaptım ancak bir kaşık dahi yemedi kaşığı görünce ağlıyor kafayı yicem
O

Ozlem

23 Mart 2026 19:53
Ortam değiştirip yedirmeyi denediniz mi benim kızımda aynı yemiyor. Sadece balkonda biraz yiyor sevdiği şeyler üstünden gidiyorum
E

Emine T.

23 Mart 2026 19:55
Ozlem
Ortam değiştirip yedirmeyi denediniz mi benim kızımda aynı yemiyor. Sadece balkonda biraz yiyor sevdiği şeyler üstünden gidiyorum
Deniyorum kitap falan baktırıyorum ama 2. 3 lokma sonra ağzını asla açmıyor biberonu ağzına almıyor acaba diş sıkıntısı olabilir mi
O

Ozlem

23 Mart 2026 19:57
Emine Turan
Deniyorum kitap falan baktırıyorum ama 2. 3 lokma sonra ağzını asla açmıyor biberonu ağzına almıyor acaba diş sıkıntısı olabilir mi
Olabilir bu aylarda genelde sebebi diş oluyor. Kan değerleriyle alakalıda olabilir kan tahlili yaptırdınız mı bilmiyorum. Çabucak geçmesi dileğiyle. Çok zor gerçekten yaşlandım yemek yedirmeye çalısmaktan Allah yardımcımız olsun😂
Di̇lan Ö.

Dilan Ö.

24 Mart 2026 00:40
Kızı. 14 aylık çok güzel bi iştahı vardı son 1 aydır hiç bişey yemek istemiyor ne verirsem ağzımda bekletiyor biraz oyaladıktan sonra geri çıkarıyor hepsini
İ

İpek G.

Premium Üye
24 Mart 2026 09:31
Bizde de durum aynı. Oğlum 10 aylık hiçbir şey yediremiyorum. Dönemsel mi diş mi bilmiyorum artık.Çocuğu yemeyince dertlenenleri anlamaz abartma aç olsa yer derdim aflarına sığınıyorum 😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir