Besin Reddi
62 görüntüleme
E
Ebru Y.
13 Ağustos 2025 09:07
Lütfen yardım edin bebeğim 6 aylık günler boyunca ben zorlayıp yedirmesem acıkmıyor bende çok zor yediriyorum oyunla mama ve ek gıda alıyor kilo alımı da yavaşladı kan idrar tahlilleri herşey normal dedi doktoru diş de çıkarmıyormuş ben ne yapabilirim aynı durumu yaşayan var mı psikolojim bozuldu artık
H
Hatice Ö.
13 Ağustos 2025 09:20
Ebru hanım 6 aylık bir bebeğin ek gıda ile doyumu olmaz, bu aylar tadım ayları ve siz bu şekilde beslemeye devam ederseniz birkaç ay sonra ciddi anlamda red yaşarsınız, mama ile besleyeceksiniz ve geride kalan zamanlarsa tadım yapacaksınız 7. Ayda karışımlar yaparak beslemeye başlayabilirsiniz onda da yine doyum olarak değil tadım olarak devam edeceksiniz ta ki 9. Aya kadar, 9. Aydan sonra önce ek gıda sonra anne sütü veya mama seklinde ilerlemeniz gerek
E
Ebru Y.
13 Ağustos 2025 09:22
Mamayı da almıyor hiç yalnızca ek gıda olarak değil 1 ölçek mamayı 3 saatte zorla içiriyorum üzülmem bundan
M
Melike G. ..
13 Ağustos 2025 10:16
Mamayı ben küçükken bebe şırıngayla veriyordum kilo alımı yavaş diyor ama sizinki şu an altı aylık bu şekilde verebilir misiniz bilmiyorum deneyin isterseniz
E
Ebru Y.
13 Ağustos 2025 10:41
Evet onu da denedim tükürüyor direk doktoru bırak zorlama acıkınca yer dedi ama ben nasıl bırakayım vermesem hiç istemez çünkü