Besin Alerjisinde Probiyotik Kullanmak

92 görüntüleme
B

Buket Ç.

22 Temmuz 2025 05:51
Merhaba. Bebeğim 6.5 aylık. 2 aylıktan beri besin alerjisi ile uğraşıyoruz. Bebeğim 2 aylıkken tüm süt ürünlerini kestim hala hiçbirini yemiyorum. Doktorum benim için osteocare kullanmamı önerdi ancak bebeğim için probiyotik kullanmam hakkında hiçbir şey söylemedi. Osman hocanın instagram gönderisinde kullanılması gerektiğini okudum. Sonrasında birkaç yerde daha gördüm aynı şeyi. Hangi probiyotiği ne şekilde kullanmalıyım? Sizler ne kullanıyorsunuz? Ne önerirsiniz? Bebeğim için endişelendim yardımcı olursanız çok sevinirim.
G

Gamze D. ..

22 Temmuz 2025 20:05
Merhaba benim bebeğim de 6.5 aylık aynı sorunları yaşıyoruz ve aynı takviyeyi kullanıyorum.Gastro prof.bir doktor takibindeyiz bize kaleidon önerdi ve gayet de etkili isterseniz doktora bir danışın etkili bir şey öneri olsun size de.
G

Gamze D. ..

22 Temmuz 2025 20:07
Bir sorun olacak sadece süt ürünlerini mi kesitiniz?Kuruyemiş yumurta et vs tüketiyor musunuz?Mesela bize direkt patlıcanı yeşil biberi de yasakladı.Siz de durum nasıl ilerlerdi.
G

Gamze D. ..

22 Temmuz 2025 20:08
Kan testinde bir şey çıkmadı bu hafta deri testi yaptıracağım siz yaptırdınız mı
B

Buket Ç.

22 Temmuz 2025 20:10
Hayır sadece süt ürünlerini kesmedim. Tahin, kuruyemişlerin tamamı, kakaolu besinler, yumurta, balık, karpuz, kavun, kırmızı meyveler, domates yemiyorum.
B

Buket Ç.

22 Temmuz 2025 20:11
Alerji testini de bu ay içerisinde yaptıracağız randevu bulmakta zorlanıyoruz da.
G

Gamze D. ..

22 Temmuz 2025 20:16
Anladım çok zorlu ve sabır isteyen bir süreç…ben de yaptıracağım umarım etkili sonuç çıkar boşuna sabrımız sınanmamış olur.Geçmiş olsun.
B

Buket Ç.

22 Temmuz 2025 20:20
Umarım, gerçekten çok yıpratıcı bir süreç çünkü. Size de çok geçmiş olsun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir