Besin Alerjisi

96 görüntüleme
G

Gamze S.

9 Kasım 2025 14:57
3 aylık kız bebek kakada kan geldi bir defa sadece doktor inek sütü alerjisi olabilir dedi diyet önerdi . Bugün altını değiştirirken makatta hafif çatlaklık gördüm o kan acaba neyden kaynaklanıyor aynı şeyleri yaşayan var mı
Ceren K. .

Ceren K. ..

9 Kasım 2025 15:52
Merhaba benim oğlumun da inek sütü alerjisi var bende ilk başta çatlaktır diye düşündüm artarak her gün kanama devam etti biz 2 haftaya yakın takip ettik hemen başlamadık alerji mamasına bir kez kan geldiyse hemen alerji maması başlamayın bence çatlak gördüyseniz odur bence bir de kan nasıl bizimki mukuslu gibiydi
G

Gamze S.

9 Kasım 2025 16:00
1 defa oldu ve noktasal ve çizgi şeklinde idi
G

Gamze S.

9 Kasım 2025 16:17
Rotavirüs aşısı yaptırdınız mı peki inek sütü alerjisi olan bebeklere yapılmıyor deniliyor
Ceren K. .

Ceren K. ..

9 Kasım 2025 16:26
Evet yaptırdım
Ceren K. .

Ceren K. ..

9 Kasım 2025 16:26
Bence alerji değildir bizim baya avuç içi kadar geliyordu
G

Gamze S.

9 Kasım 2025 16:28
Çok geçmiş olsun bilgilerinşz için teşekkür ederim
R

Rumeysa A.

9 Kasım 2025 17:00
Bizde aynı şeyi yaşamıştık doktorum sürekli olmasığı sürece diyet yapmamamı söyledişuan 6 aylık 5 aylıkken kan artık hiç görmüyoruz
G

Gamze S.

9 Kasım 2025 17:22
Her bez değişiminde kan görüyor musunuz bizde bir defa oldu bir daha görmedim ve şu an hiç bir şey yiyemiyorum korkudan
Ceren K. .

Ceren K. ..

11 Kasım 2025 20:10
10 gün boyunca günde 1 defa geldi kan mukuslu şekilde bazen gün aşırı bazen 2 güne bir geldi artış oldu
G

Gamze S.

11 Kasım 2025 20:13
4 günden sonra şu an 3 noktasekline geldi ve makatını silerken pamukta biraz kan vardı makat çatlağı var şu anlık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir