Beşikte Uyumuyor
212 görüntüleme
S
Sena S.
27 Haziran 2026 00:58
Hanımlar bebeğim iki hafta sonra tam 1 yaşında olacak 6 diş çıkardık hala gelmekte olanlar var geceleri emiyor uykum o kadar bölünüyor ki dayanamayıp yanıma alıyordum alıştı. Hoş zaten beşik seven bir bebek hiç olmadı çok uğraştım inanın haftalarca çabaladım. Çok dönen bir bebek eşim de uykusuz kalıyorum diyip yatmıyor yanımızda. Alışsın istiyorum beşiğe napmalıyım sütten kesene kadar seni ister diyen de var ben 1 yaşında odasını ayırdım diyen de
T
Tuğba B. ..
27 Haziran 2026 08:33
14 aylık beraber uyuyoruz gece çok emiyor beşikten alamam sürekli. Memeden kesene kadar böyle devam. Benimle uyumasında hiç bir sıkıntı yok:))
G
Gülcan Ş.
27 Haziran 2026 08:43
Benim bebegım de 2 aylıkken besıkte uyumak istemdi baza almıştık ev yatağına koruma taktık sus 1 yaşında oturmaya çalışıyor korumalara tutunup kendini sarkıtmaya calısyyor bende yer yatağı yaptım üç gündür yerde yatırıyorum baya da iyi geldi hem alanı genişledi hemde uyuyor
S
Sümeyra
27 Haziran 2026 09:32
Bir yaşta hareketli oldukları için beşiğe sığmıyorlar kızım bunun yüzünden elli kere uyanıyor yer yatağı yapacağım

Ebru K. ..
27 Haziran 2026 09:52
Beşilte uyan bir bebek asla olmadı ilk doğduğu günler hariç elektirikli beşik ana kucakları formika beşik anne yanı hepsini denedim sonunda 2 tane kalın yorgan bıraktım yere farketim ki daha rahat daha uzun uyuyor istediği gibi dönüyor sıkışmıyor bide çok hareketli tabiki ev baya danık gözüküyor diye oyun parkı alıp onun içine yapaçağım yatağı

Merve G. ..
27 Haziran 2026 12:21
Benim kızımda sürekli dönüyordu [yatakta.ben](yatakta.ben) çareyi oyun alanı almakta buldum. Geniş olduğu icin istediği kadar dönüp duruyor. Hem oyun mati var hem de yatağı. Gündüz oyun alanı gece yatak olarak kullanıyoruz bize baya iyi geldi suan
Yükleniyor...