Beşikte Uyku
106 görüntüleme
T
Tuğçe M. C.
Premium Üye
25 Mart 2026 22:15
7 haftalık bebeğim benim yanımda güzel uyuyor kendi beşiğine yatırınca hemen uyanıyor yanlış mı alıştırdım? Alışması için henüz erken mi
M
Mehves
25 Mart 2026 22:28
Alışmaz diyenler olacaktır ama Anne kokusu her ayda alıştırır emin olur. Kızım 9 aylık şu anda bile bir kaç kere kucağımda kokumla uyusun hemen alışır.
M
Mehves
25 Mart 2026 22:28
kucağınızda mayıştırıp yatağına yatırn ilk seferler çok zorlar ama zamanla alışıyor
T
Tuğçe M. C.
Premium Üye
25 Mart 2026 22:38
kucağınızda mayıştırıp yatağına yatırn ilk seferler çok zorlar ama zamanla alışıyor
M
Mehves
25 Mart 2026 22:45
Yani bebeğimizle uyumak çok güzel evet ama bebeğin herhangi biriyle yanyana uyuması güvenli değil. O yüzden birlikte uyumayın. Uyanıkken temas kurun ama uyurken asla. Yanınızda yatmasın. Bende çok severim kızımla uyumayı. mis gibi koklaşa koklaşa uyumaya başlıyoruz ama Anneannemin bu konuda oldukça acı bi tecrübesi var. Hep aklıma gelir. Hooop yatağına yatırırım hemen
M
Mehves
25 Mart 2026 22:46
Dr Osman bey şöyle demişti “Aynı odada ayrı yataklarda 🤗”
S
Seren A.
27 Mart 2026 20:19
Merhaba uyuyana kadar kucağınızda durup uyuyunca beşiğine yatırmanız bence daha iyi olur bebeğim 15 aylık neredeyse doğduğundan beri ayrı beşiğine yatırıyorum evet kokumuza tenimize ihtiyacı var ama büyüdükçe alışırsa asla ayrı yatmıyorlar bir de Allah korusun boğulma düşme olabilir ben hep aynı odada anne yanı beşikte yatırıyorum daha sağlıklı bence
Yükleniyor...