Beşikte Sallanarak Uyuma

156 görüntüleme
Z

Zahide.

12 Haziran 2026 12:00
7.5 aylık oğlum beşikte sallanarak uyuyo bu beni baya yormaya başladı hareketli bi bebek ve yatağına koyar koymaz ben oturmadan dönüyo geri çeviriyorum sağıma bakmadan yine aynı dönmüş oluyo ve artık çok yorucu oldu saatlerce sallamak zorunda kalıyorum ve bu yüzden uzun uykuları yok gündüz maksimim yarım saat gece de kesintisiz maksimum bir saat uykumuz var bu beşikte sallamaya bıraktıran annelerimiz nasıl yaptı yardımcı olabilir mi direk kesmeye çalıştım diş çıkarma sürecimiz var ortalama 2.5 aydır dişler arka arkaya geldi o yüzden aşırı huysuz işe yaramadı kademeli sallamayı azalttım ama maalesef sallama ritmi azalınca yıkıyo ortalığı kucakta uyutmayı denedim olmadı bacağıma aldım yine olmadı artık çaresizim 
C

Cennet ..

12 Haziran 2026 12:14
Dönerek uyumak istediği için beşik dar geliyor olabilir. Benim oğlum da 6.5 aylık beşikte sallayarak uyutuyordum ama son zamanlar sürekli uyanıyordu ve uzun süre sallamadan uykuya dalamıyordu. Yer yatağı yaptım ayağımda uyutup ayağımı açıp bırakıyorum şimdi iki buçuk üç saatte beslenmeye uyanıyor.
Z

Zahide.

12 Haziran 2026 12:36
Evet beşiği dar geliyo bu yüzden mi dönmelerine uyanıyor ki aklıma gelmemişti bu
C

Cennet ..

13 Haziran 2026 20:58
Zahide.
Evet beşiği dar geliyo bu yüzden mi dönmelerine uyanıyor ki aklıma gelmemişti bu
Benimkine iyi geldi inşallah size de iyi gelir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir