Beşik
86 görüntüleme
İ
İrem Ö. ..
27 Şubat 2026 18:36
Arkadaşlar bebeğim beşiğe alıştı Malesef beşik dışında hiçbir yerde uyumuyor ve benim işimi her anlamda çok zorlaştırıyor son günlerde zaten uykuya direnç gösteriyor gelişimi gereği bu portatif küçük beşiklerde uyuyordu park beşiğe geçmek istiyorum artık çünkü beşik küçük geliyor ve artık tutunup kalkabilecek konuma geldi neredeyse denedim ama park beşikte de uyumak istemiyor koyduğum gibi ağlamaya başlıyor büyük ihtimalle sallanma şeklinden dolayı böyle bir durum yaşayan var mı ?
İ
İrem Ö. ..
27 Şubat 2026 18:43
8,5 aylık bu arada bebeğim

Betül E.
27 Şubat 2026 19:32
merhaba bebeğiniz büyük bence gündüz içerisinde oyun oynarsa alışabilir
İ
İrem Ö. ..
27 Şubat 2026 19:58
merhaba bebeğiniz büyük bence gündüz içerisinde oyun oynarsa alışabilir

Betül E.
27 Şubat 2026 20:01
Merhaba Betül hanım beşiği oyun alanı değilde uyku yeri olduğunu öğretmek için beşikte oynatmayı denemedim hiç malumunuz çok akıllılar oyun oynattığım zaman oyun alanı olarak algılıyabilir diye düşündüm 😊
İ
İrem Ö. ..
27 Şubat 2026 22:07
Çok teşekkür ederim yardımız için deneyeceğim😊
A
Aysun E. Ö.
28 Şubat 2026 17:39
Bende aynı durumdayım ve çözüm bulamıyorum. 9 ay 10 günlük bebeğim. Bu zamana kadar hep sallanan beşikle gezdik resmen. Şimdi ayağı da kalkıyor. Park yatağı sallanma şeklinden dolayı benimki de istemiyor. Uykuya sallanan beşikte daldıktan sonra alıp park yatağa yatırıyorum bende. Ama tabi önemli olan ilk uykuya dalma aşaması beşiksiz sallanmadan asla uyumuyor. Ne kucakta ne ayakta sallanmayı da kabul etmiyor. Çok uykusu olsa bile böyle şuan maalesef. Umarım bir çözüm bulabiliriz.