Beşiğe Alıştırma
172 görüntüleme
M
Merve G.
28 Aralık 2025 16:24
Merhaba, bebeğim sadece kucağımda uyuyor geceleri de kolumda yanımda yatıyor. 2 ay 18 günlük. Desteksiz büyütüyorum geceleri uykumu alamıyorum gündüz özel işlerimi yapamıyorum beşiğe nasıl alışacağım gerçekten çok yorgunum artık ona sağlıklı bakım veremeyecek hale geldim yardımcı olur musunuz
Ö
Özge A. ..
28 Aralık 2025 17:15
Benimde bebegim 2 ay 15 günlük dediklerinizin birebir aynısini yaşıyorum buna ek olarak bebegimin resflusu var uykuda sürekli kafasını sağa sola çeviriyor çok huzursüz
Ö
Özge A. ..
28 Aralık 2025 17:15
Bende yardım istiyorum
N
Nisa B. ..
28 Aralık 2025 19:22
Bende aynı durumdayım gerçekten perişan oluyoruz hala bi çare bulamadık
M
Merve G.
28 Aralık 2025 19:44
Bu akşam chatcbtile ben alıştırmayı deniyorum artık inat ettim inşallah pes etmeyiz
G
Gamze ..
28 Aralık 2025 19:48
Merhaba kızlar bende tamamen gurbette desteksiz büyüten biriyim . Gece boyu uyumazdı kucağımdaydı ya da ayağımdaydı sonra benim bel ağrısı sorunum oldu yerden kucaklayıp kalkamıyordum . Sallamayı mecbur bıraktım . Gece uyusa da uyumasa da 9 da ışıkları kapattım yanına uzanıp pışpış açtım. Gece uyansa da ışığı açmadım derken alıştı biraz sancılı geçiyor süreç ama benimki alıştı inşallah sizinkiler de alışır
G
Gamze ..
28 Aralık 2025 19:50
Beşiğe alıştırırken de gece beslenmesini keserken de ağladı ama tabi bu ağlamalar susmayacak derecede olursa destek veriyordum sabredip aynı istikrarı gösterince alışmıştı
K
Kübraaa
28 Aralık 2025 20:41
Benimde bebeğim 7 aylık 2. Ayından beri benimle uyuyor ve gerçekten hiç dinlenmiş hissetmiyorum çok yorucu oluyor beşiğe koyduğum an çırpınıyor 1 haftadır gündüzleri beşikte uyuyor ama gece maks 2 saat uyuyor sonra ağlayınca yanıma alıyorum umarım beşiğine alıştırabiliriz
A
Ayşenur A.
29 Aralık 2025 13:46
Benim de bebeğim 3 aylık oldu ama 7/24 kucakta asla yatağına yatmıyor en derin uykuda bile yatağına koyuyorum 2 dakika sonra gerneşerek uyanıyor ve uyumuyor ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz iş yapabiliyorum çok zor :(
H
Hilal A.
29 Aralık 2025 20:36
3 ay 2 günlüğüz bizde de durum tamamen aynısı, gece kolumda uyuyor göğsümle yanyana uyumak istiyor yatağına koymam söz konusu bile değil 3 dk bile durmuyor, kolda uyumasının bir zararı umarım yoktur bebeklerimize Allahım bütün annelerin bakım verenlerin yardımcısı olsun 😔🙏🏻
Ş
Şefika N.
30 Aralık 2025 19:48
Merhabalar ben de aynı zamanlarda bu durumu yaşadım. İki buçuk aylıkken aile büyüklerine ziyarete gittik iki hafta boyunca farklı şehir, farklı evlerde uyuduk. Döndüğümüzde 3 aylık olmuştu ve tamamen şansımı denemek için beşiğine yatırdım ve gece öyle uyudu. Herhangi bir özel bişey yapmadım şimdi 4 aylık oldu rutinini kendi oluşturdu. Uyutmak için zorlamıyorum uykusu gelince alıp beşiğine yatırıyorum. Sallayarak uyuyor.
A
Aslı S. ..
31 Aralık 2025 20:55
Reflüsü olan bebeklerde çok ince yastıkla yatırmanızı tavsiye ederim benim bebeğim de de reflü var şu an beş aylık ama ben de neredeyse 20 günlükten sonra çok ince yastıkla yatırmaya başladım hafif eğimli olması onun için daha yarar sağlar onun dışında yastiga ya da çarşafa sütünüzden birkaç damla damlatabilirsiniz onun kokusunu alarak sizinle olduğunu hisseder ve o şekilde uyuyabilir
A
Aslı S. ..
31 Aralık 2025 20:57
Hatta benim bebeğim ilk 20 gün beşinde yatıyordu 20 inci günden sonra reflü ve kolik başlayınca asla beşinde yatmadı bebek arabasına bağlanan ana kucağında uyuyordu sürekli kıvrılmış şekilde o şekilde neredeyse bir 1:30 ay uyudu sonra bir gün tesadüf yatağına koyduk o şekilde uyudu ve hala o şekilde uyuyor ama ben tabii ki altına yastık koyuyorum hafif eğimli durması için reflü tamamen geçince yastığı da kaldıracağız inşallah
N
Nisa B. ..
1 Ocak 2026 09:55
Reflü yatağı kullanıyorum ama maalesef onda da uyumuyo illa kucakta uyuyor fiziksel ve mental olarak bitmiş durumdayım diyebilirim