Besige Alistirma

61 görüntüleme
E

Ece ..

13 Kasım 2025 10:00
Merhaba sevgili anneler, bebegim 5 ay 3 haftalik. Bircok annenin buraya yazdigi kisa gunduz uykulari gece 1 2 saatte bir uyanma problemlerini bizde yasiyoruz. Yaklasik 2 aydir suruyor bu durum maalesef ve cozum bulamiyorum.
Buna ilave olarak bebegim kucakta uyumak istiyor besige biraktigimda, ki oldukca yavas ve dikkatli birakiyorum, sensor varmis gibi aninda uyaniyor ya da en fazla 20 30dk sonra yine uyaniyor. Atak dis uyku gerilemesi vs dedim bebegimi zorlamadim. Kucukken gunduzleri kucakta geceleri besiginde uyurdu simdi surekli kucak istiyor. Butun gun beraberiz onunla ilgileniyorum, besigi de hemen benim yatagimin yaninda. Uyurken besige biraksam da yaninda bekliyorum alissin korkmasin diye. Bazen yatirirken uyanmiyor ama en fazla yarim saat uyuyor sonra uykuya da donduremiyorum. Kucakta sallamali pispisli uyutuyorum, besikte uyutmayi denedigimde hep cok agladi bende ustelemedim alisinca uyur diye. Tshirtumu koydum besige elini tutuyorum vs ama nafile. Artik surec daha zorlayici oldu cok yoruldum bebegimde bende kaliteli uyuyamiyoruz. Kucagimda iki buklum kaliyor. Tasiyamiyorum her yerim agridi. Kisa uykularin sık uyanmalarin ustune bi de bu eklendi. Benzer durumlar yasayan varsa nasil besige alistirdigi ile ilgili tecruberini aktarirsa cok sevinirim.
A

Ayşegül Ü.

13 Kasım 2025 10:05
Benzer durumu yaşıyoruz ve alıştıramadım. Geceleri beşikte uyuyor ama gündüzleri uyumuyor. Hatta şiödi gündüzleri sadece bebek arabasında ve açık havada uyuyor. 4 aylığız. Buraya yazılacak cevapları merakla bekliyorum 🙏🏻
Ş

Şeyma H.

13 Kasım 2025 10:15
O kadar aynıyız ki bebeğim benimde 5 aylık ve nafile uyumuyor beşikte hep kucakta uyuyor kıydugumda en fazla uyuduğu 27 dk oldu onda da elim hep üstünde pış pış yapıyorum :(
Ceren K. .

Ceren K. ..

13 Kasım 2025 10:32
Ya aynı dertten muzdaripiz gece beşikte gündüz asla yatmıyor bıraktığım an kalkıyor biz 3.ayı doldurduk sürekli kucak isteği mama içerken uyuyor kucağımda sonra uyanıyor gündüz uykularımız çok kötü hiç yok hatta gece uykuya geçişimiz de çok zorlandı dün yaklaşık 1 saat dışarı da gezirdim uyusun diye atak dönemi deniliyor ama ne kadar doğru bilemiyorum
E

Ece ..

13 Kasım 2025 10:41
Hepimize sabir ve kuvvet diliyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir