Beşiğe Alışamama

118 görüntüleme
Merve A.

Merve A.

27 Nisan 2026 14:32
Bebeğim 7 ay 11günlük. Gündüzleri koltukta uyuyor uyuturken ben de yanına yatıyorum. Elimi tutup uyumak istiyor. Başka türlü uyumuyor. Beşiğine alıştıramadım bir türlü. Beşiğine yatırıyorum yine elinden tutuyorum pış pış pıt pıt ninni söylüyorum yada youtube tan açıyorum ama yine de beşiğinde uykuya geçiremiyorum. Tam tersine aşırı hareketleniyor beşiğinde ve asla sakinleşmiyor. Kucağıma alıyorum sakinliyor bırakıyorum yine aynı aşırı hareketlenme. Gece uykusuna da kucağımda uyuyor iyice dalınca beşiğine bırakıyorum. Gündüzleri birlikte uyumaya çok alıştı sanırım bu alışkanlığı nasıl bıraktırabilirim. Bu gelip geçici bir şey midir
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 15:08
Beşik kaynaklı olabilir mi benim kızım da beşikte uyuyordu sonradan istemedi uyumadı daha çok hareketlendi büyük beşiğe geçtik onda uyuyor
Merve A.

Merve A.

27 Nisan 2026 15:12
Ayşe Vural
Beşik kaynaklı olabilir mi benim kızım da beşikte uyuyordu sonradan istemedi uyumadı daha çok hareketlendi büyük beşiğe geçtik onda uyuyor
Park beşik boyutu 70x140 yani sanmıyorum. Hala dönmüyor yani sağa sola değmiyor bile eli ayağı
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 15:15
Merve Akbaba
Park beşik boyutu 70x140 yani sanmıyorum. Hala dönmüyor yani sağa sola değmiyor bile eli ayağı
Yanınızda temasla yatmaya da alışmış bu dönemlerde böyle bir durum oluyor derin uykuya geçtikçe beşiğe koyun öyle düzelir benim kızımda gece iki kere yanımızda yattı hemen alıştı şimdi bıkmadan uyutup uyutup beşiğe koyuyorum düzeldi
Merve A.

Merve A.

27 Nisan 2026 15:17
Ayşe Vural
Yanınızda temasla yatmaya da alışmış bu dönemlerde böyle bir durum oluyor derin uykuya geçtikçe beşiğe koyun öyle düzelir benim kızımda gece iki kere yanımızda yattı hemen alıştı şimdi bıkmadan uyutup uyutup beşiğe koyuyorum düzeldi
Deneyeceğim umarım düzelir teşekkür ediyorum
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 15:18
Merve Akbaba
Deneyeceğim umarım düzelir teşekkür ediyorum
Rica ederim inşallah düzelir hemen
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir