Beş Aylık Kilo Alımı Durdu
69 görüntüleme
B
Burcu B. Ö.
2 Aralık 2025 14:09
Bebeğim beş aylık oldu iki hafta önce sekiz kiloydu bugün baktık hala sekiz kilo iki haftadır memereddi var ama gece emmeleri iyi sabah emmesi iyi hareketli dönüyo sürtünüyo kilo almaması bundan olabilir mi hemşire mamaya başlamalısın dedi sütüm de Var neden kilo almamış olabilir
E
Elif N.
2 Aralık 2025 14:31
Benim bebeğim de çok az kilo almış. 8 kiloya yaklaştı. 5 ay 22 günlük. Şöyle düşünüyorum, her ay kilo alsa herhalde 14-15 kilo olur. Doğum kilonuz kaç bilmiyorum ama hemşirenin değil de doktorunuzun değerlendirmesini ciddiye almalısınız gibi geldi. Neye göre mamaya başlamalısınız acaba? Çünkü 3. Ay o kadar az kilo almıştı ki bebeğim, en güzel emdiği aylardan biriydi.doktorumuz gelişimini çok beğendiği için mamaya başlatmadı. Sonraki aylarda çok güzel kilo almıştı, bir bildikleri varmış demiştim.
B
Burcu B. Ö.
2 Aralık 2025 15:00
3245 doğdu39 haftalık boyu da şu an 70 cm iki haftadan beri kilo almadı diye doktora git dedi mama başlatıcak kesinlikle dedi ve üzüldüm çok mama başlamasına değil ama yani sütüm var nasıl almadı ona üzüldüm ala çokhareketli bebeğim sürekli dönüyo ediyo ben ondandır dedim bana mecbursun mama başlamaya dedi
B
Burcu B. Ö.
2 Aralık 2025 15:01
Yani en az bi 500 gram alması gerekiyordu diyo