Beş Aylık Emmiyor
126 görüntüleme
M
Mariye Y. ..
7 Haziran 2025 19:36
Beş aylik bebeğim sadeece uykulu oldugu siralar emiyor. Ek gidaya ufaktan baslasam sorun olur mu sindirim sistemi için
M
Melike A. ..
7 Haziran 2025 20:14
Benim oğlum 3 ay emdi ve 2aydan sonra çok zor emmeye başladı sebebide sütüm azmış o yüzden emmek istemiyormuş mamaya başladık şuan 4aylık ben yoğurt elma püresi verdim şimdide pirinç unu yapıyorum suyla çok severek yiyor günde 2 öğün bi sorun yaşamadık tabi her bebek farklıdır ama😊
M
Mariye Y. ..
7 Haziran 2025 20:23
Bende de durum aynı sütüm azdı ilk baslardA üç farkli mama denedim onuda içmedi içtiğini de geri kustu. Zayif bir bebek zaten iyice zayiflamasindan korkuyorum açıkçası
M
Melike A. ..
7 Haziran 2025 21:34
Benim bebeğimde zayıf doğdu 2500 doğdu 3 gün sonra 2300e düştü daha sonra her ay 1 kilo aldı normal dedi doktorumuz ama 3ay kontrolünde sadece 300 gram almış ve hemen mamaya geçtik suan 4aylık ve 6 kilo oldu 1 ayda 1.5 kilo aldı bizim doktorumuz bebevit önerdi yerli malı olduğu için hesaplıd bi mama ebebekte var benim oğlum çok sevdi kusmadı hiç yaradıda ama onu sevmez içmezse bebelac gold al demişti
M
Melike A. ..
7 Haziran 2025 21:36
Ek gıda zaten suan doyuncaya kadar veremiyoruz maalesef ama ufak takımlarla başlayabilirsinz ben pirinç ununuda öyle yaptım kabız olmasın diye az az vererek çoğalttım
Ş
Şule Y.
7 Haziran 2025 21:59
Hangi mamayı kullanıyorsunuz bize mama kilo aldırmadıda birde içtiğinde kaç cc içiyor
M
Melike A. ..
8 Haziran 2025 04:57
Doktorumuz bebevit önerdi yerli malı olduğu için eğer sevmezse bebelac gold al dedi ama bebeviti sevdi oğlum yaradıda 1 ayda 1.5 kilo aldı şule hanım tam şu kadar cc içiyor diyemem bazen 120 bazen 100 bazen daha az gün içinde 100 yapıyorum bazen kalıyor ama gece uykusuna geçtikden sonra 120 yapıyorum gece bitiriyor acıkıyor galiba
M
Melike A. ..
8 Haziran 2025 04:57
Ama gündüz 2 öğünde pirinç unu veriyorum 1 haftadır falan
L
Luiza O.
8 Haziran 2025 05:31
Pirinç unun çok besin değerleri yok o yüzden hazır mama deneyin bence illaki seveceği biri olur diye düşünüyorum benimde kızım 4.ay kontrolünde çok az kilo aldığı için doktor ek gıdaya başlayın dedi, ek gidayya+ mama(aptamil kullaniyorruz) başlayınca emmeyi reddetti