Beraber Uyuma

82 görüntüleme
Y

Yasemen S.

27 Mart 2026 15:01
2 aylık bebeğim var.2 hafta öncesine kadar beşikte zorla uyutuyodum geceleri 5 dk da bir uyanıyodu uyku uyuyamıyodum o yüzden çocuğuma karşı verimli de olamıyodum. Ebeveyn yatağında ikimiz beraber uyumaya başladık böyle daha uzun süre uyuyo yanlış mı yapıyorum?
B

Bahar K.

27 Mart 2026 15:20
11 aylık hala beraber uyuyoruz emzirirken vs daha pratik oluyor yatak koruyucu bariyer aldım hep beraber yatıyoruz zaten 1 yaşından sonra oda ayrılması öneriliyor beni anlayana kadar bu şekilde de devam etmeyi düşünüyorum içiniz rahat olsun bence çünkü bşr daha asla bu kadar küçük olamicaklar bol bol tadını çıkarın :)
A

Ayşe D.

27 Mart 2026 15:26
Doğru yapıyorsunuz benim de bebeğim hiç beşikte yatmadı yanımda uyuyor şu an 6 aylık olduk kolik bir bebek olduğu için hiç uyuyamıyordu uyusa da kucakta kestiriyordu
Y

Yasemen S.

27 Mart 2026 16:45
Bahar Kar
11 aylık hala beraber uyuyoruz emzirirken vs daha pratik oluyor yatak koruyucu bariyer aldım hep beraber yatıyoruz zaten 1 yaşından sonra oda ayrılması öneriliyor beni anlayana kadar bu şekilde de devam etmeyi düşünüyorum içiniz rahat olsun bence çünkü bşr daha asla bu kadar küçük olamicaklar bol bol tadını çıkarın :)
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim
Y

Yasemen S.

27 Mart 2026 16:45
Ayşe Dogan
Doğru yapıyorsunuz benim de bebeğim hiç beşikte yatmadı yanımda uyuyor şu an 6 aylık olduk kolik bir bebek olduğu için hiç uyuyamıyordu uyusa da kucakta kestiriyordu
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim
Ş

Şeyda Z.

28 Mart 2026 00:08
Bebeğim 6 aylık her gün benimle uyudu emzirmesi filan çok rahat oluyo gece gözünü bile açmadan uykuda emer geri dalar ben de bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum büyüyünce bu günleri çok özleyeceğiz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir