Beni Sevmiyor mu

445 görüntüleme
Y

Yağmur B.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 11:19
Kızım 8.5 aylık. Şuan çalışmıyorum nerdeyse bütün günüm onunla geçiyor. Babası işten geldiğinde ağzı kulaklarında beni unutuyor resmen. 2 ay sonra işe başlayacağım için haftada bir babaanneye bırakmaya başladım. Almaya gittiğimde beni gördüğünde babasına sevindiği gibi sevinmiyor. Babasından bana geldiği anlar da çok nadir. Babasına olan sevgisi ne kadar hoşuma gitse de bana böyle yapmasına çok üzülüyorum. Bütün gün birlikte olduğumuzdan babasından daha çok kızdığım ya da hayır dediğim anlar oluyor tabiki. Bu bi bağ eksikliğimi başka bişey mi anlayamıyorum
S

Sevtap N.

21 Ağustos 2026 11:29
Ben de çalışan bir anneyim , bebeğim şu an 14 aylık. 9-10-11 aylıkken işe giderken bana ağlamazdı , dönüşümde bana sevinmezdi çok korkuyordum , psikoloğa bile götürdüm bebeğimi. Ama sorun ben de değil de bakıcısınin ona annesiymis gibi davranması çıktı , bakicisinin biraz geride durması gerektiğini söylemişti psikolog . Şu an yaz tatilinde evdeyim , bebegımle kendim ilgilendim bağımız çok güçlendi.

Siz de endişe etmeyin siz onun için hep var olan kişisiniz , sizi kendisinin bir parçası olarak görüyor, sizi sevmemesi gibi bir şey söz konusu olamaz
Y

Yağmur B.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 11:43
Sevtap N.
Ben de çalışan bir anneyim , bebeğim şu an 14 aylık. 9-10-11 aylıkken işe giderken bana ağlamazdı , dönüşümde bana sevinmezdi çok korkuyordum , psikoloğa bile götürdüm bebeğimi. Ama sorun ben de değil de bakıcısınin ona annesiymis gibi davranması çıktı , bakicisinin biraz geride durması gerektiğini söylemişti psikolog . Şu an yaz tatilinde evdeyim , bebegımle kendim ilgilendim bağımız çok güçlendi.

Siz de endişe etmeyin siz onun için hep var olan kişisiniz , sizi kendisinin bir parçası olarak görüyor, sizi sevmemesi gibi bir şey söz konusu olamaz
Sizin adınıza çok sevindim 🙏🏻 Umarım bizimki de geçici bir süreçtir. Duygusal olarak biraz yıpranmaya başladım çünkü.
E

Esss

25 Ağustos 2026 22:32
Bu durumu ben de yaşadım ve yaşıyorum ama 30. Aydayız ciddi şekilde değişim gözlemliyorum aynı duyguları yaşadım zor oluyor ama dönüş başladı:)
Y

Yağmur B.

Premium Üye
25 Ağustos 2026 22:56
Esss
Bu durumu ben de yaşadım ve yaşıyorum ama 30. Aydayız ciddi şekilde değişim gözlemliyorum aynı duyguları yaşadım zor oluyor ama dönüş başladı:)
O kadar uzun sürüyor mu ya 🤦🏻♀️🥲
D

Derya Ö.

Premium Üye
26 Ağustos 2026 10:17
Ben de tam buna benzer bir konu başlığı açacaktım , kafama takmam gerekiyor mu bilmiyorum , kendi evimize döndüğümüzde daha net olacak durumum şöyle ki; bebeğime evde kendim bakıyorum kısa kısa annemlerle kaldık, babaanne de aynı,şehirde yaşıyoruz, ara ara yardıma uğrardı , bebeğimin hepsiyle arası iyi bu arada , temmuz ortasından beri babaannenin yazlığında kalıyoruz , babaanneyi görünce herkesi unutuyor desem yeridir , üstünü değiştiriyorum mesela ağlıyor onu görünce al beni diye cilveler gülücükler , dışarı çıkacak onun kucağında kedileri sevmeye gitmek istiyor , bana da işi düşünce desem yeridir , kendi evimize döndüğümüzde normale döner miyiz , boş eve adapte zor olur mu ki bizi başka sorunlar bekliyor gibi , emekleme ya da yürüme yok halen
Y

Yağmur B.

Premium Üye
26 Ağustos 2026 10:49
Derya Ö
Ben de tam buna benzer bir konu başlığı açacaktım , kafama takmam gerekiyor mu bilmiyorum , kendi evimize döndüğümüzde daha net olacak durumum şöyle ki; bebeğime evde kendim bakıyorum kısa kısa annemlerle kaldık, babaanne de aynı,şehirde yaşıyoruz, ara ara yardıma uğrardı , bebeğimin hepsiyle arası iyi bu arada , temmuz ortasından beri babaannenin yazlığında kalıyoruz , babaanneyi görünce herkesi unutuyor desem yeridir , üstünü değiştiriyorum mesela ağlıyor onu görünce al beni diye cilveler gülücükler , dışarı çıkacak onun kucağında kedileri sevmeye gitmek istiyor , bana da işi düşünce desem yeridir , kendi evimize döndüğümüzde normale döner miyiz , boş eve adapte zor olur mu ki bizi başka sorunlar bekliyor gibi , emekleme ya da yürüme yok halen
Merhaba, biz hala aynı sorunu yaşıyoruz değişen bir şey olmadı maalesef. Evde ikimiz yalnızken iyiyiz sıkıntı çıkarmıyor ama hala ben dışardan geldiğimde babasına verdiği gibi tepki vermiyor maalesef. Nasıl düzelecek bilmiyorum zamana mı bırakmalıyım haftaya doktor kontrolü var orda doktoruyla görüşeceğim artık bu konuyu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir