Beni Sevmiyor mu?

644 görüntüleme
A

Ayşenur K.

19 Nisan 2026 21:59
Öncelikle merhabalar. Benim 5 ay 19 günlük oğlum var. 5-6 gün öncesine kadar 10 gün falan bana uzaktı gülmüyordu, konuşmuyordu. Ama sadece bana karşı yani. Annemle birlikte bakıyoruz bebeğime ama çoğunlukla ben ilgileniyorum tabi her şeyiyle. Oyunlar oynuyorum, konuşuyorum, şarkılar söylüyorum, dans ediyorum onunla. 5-6 gündür çok iyiydik. Bugün çok yorgundum kalktım emzirdim daha sonra uyudum tekrar annem aldı o ilgilendi oğlumla. 1 saat sonra uyandım bebeğimin yanına gittim ve kucağıma alınca ağladı huysuzlandi. Şimdi yine bana gülmüyor beni görünce mutsuz oluyor. Bana böyle olduğu günler annemle çok daha iyi ona gülüyor ona ses çıkarıyor. Psikolojik olarak çöktüm gerçekten. Geçer mi bu günleri ya梁
M

Mine Ş.

Premium Üye
20 Nisan 2026 09:41
Bebekler 1 yaşına kadar annelerini kendi uzuvları gibi görürler. Başkalarına gülüp neşe saçıp size nazlanıp ağlayabilirler. Bu sizi sevmediği için değil tamamıyla annem benim nasıl olsa hep yanımda düşüncesidir. Bu aylarda yabancılama veya çevreye daha cana yakınlık başlayabilir sizde ki çevreye gülücük saçmakla başlamış. Endişe etmeyin 7. Aydan sonra anneden ayrılık kaygısı başlar. Bu süreçte yanından uzaklaşsanız da sesinizi ona duyurun. Anneanne vb kişilerin kurdukları cümlelere de dikkat etmeleri gerekiyor annem vb şeyleri kullanmaları bebeklerin kafasını karıştırabilir uyarın
A

Ayşenur K.

20 Nisan 2026 19:06
Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız凉
P

Pelin A.

20 Nisan 2026 19:21
Benim kızımda öyle hatta eşimle espri yapıyoruz bu kız bizi sevmedi diye. Bebeklerin de mizacı var. Eteğinize yapışacağı, Kucağınızdan inmek istemediği zamanlar gelecek o zamana kadar enerji depolayın. :)
A

Ayşenur K.

20 Nisan 2026 20:06
Benim de artık bu konuyu bu kadar ciddiye almamam lazım sanırım :) inşallah ben hazırım o zamanlara :)
R

Rumeysa K.

20 Nisan 2026 20:10
Benim oğlumda dedesine öyle yapıyor
A

Ayşenur K.

20 Nisan 2026 20:17
Rumeysa Kürkçü
Benim oğlumda dedesine öyle yapıyor
Ben üzülüyorum yani ne biliyim kafama takıyorum açıkçası. Evet annem benim her şeyim ama oğlumun da bana gülmeyip ses çıkarmayıp anneme yapması biraz kötü hissettiriyor bana :(
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Nisan 2026 20:32
Benim oğlum da ilk anneannesine anne demişti bende kendi annemle büyütmüştüm ama etrafta sürekli anneanneye anne diyen biri olduğu için oda ona anne demişti bebekler çok karmaşık bence gerçekten başka insanlara gülücükler saçarken bizde ağlıyorlar sanırım başka insanlar görmek onların hoşuna gidiyor kafanıza çok takmayın 5 yaşında oğlum anneye düşkün olur derler ama asla değil babacı
A

Ayşenur K.

20 Nisan 2026 21:24
Göktenur Bektaş
Benim oğlum da ilk anneannesine anne demişti bende kendi annemle büyütmüştüm ama etrafta sürekli anneanneye anne diyen biri olduğu için oda ona anne demişti bebekler çok karmaşık bence gerçekten başka insanlara gülücükler saçarken bizde ağlıyorlar sanırım başka insanlar görmek onların hoşuna gidiyor kafanıza çok takmayın 5 yaşında oğlum anneye düşkün olur derler ama asla değil babacı
Her şey beklediğimiz gibi ya da söylenilenler gibi olmuyor demek ki :( ben temas bağımlısı sarılmayı öpmeyi çok seven biriyim babası da benim tam tersim. Oğlum da aynı babası gibi oldu :)
E

Esra B. B.

Premium Üye
22 Nisan 2026 20:23
Merak etmeyin benimkide oyle babayi gorunce gulucukler kikirtiler bana gelince berlin duvari gibi bir surat bende bazen diyom acaba sevmiyormu diye ama sonrada niye sevmesin sonucta anasiyim diye kendimi avutuyorum 
A

Ayşenur K.

16 Mayıs 2026 16:55
Esra Boyraz Biçer
Merak etmeyin benimkide oyle babayi gorunce gulucukler kikirtiler bana gelince berlin duvari gibi bir surat bende bazen diyom acaba sevmiyormu diye ama sonrada niye sevmesin sonucta anasiyim diye kendimi avutuyorum 
Gerçekten ya tam berlin duvarı :)) seviyordur bizi yani inşallah :))
İ

İrem Ü.

17 Mayıs 2026 11:49
Esra Boyraz Biçer
Bayıldım yorumunuza
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir