Beni Sevmiyor mu
149 görüntüleme
H
Hilal A.
3 Nisan 2026 13:28
geçenlerde yazmıştım uyku sorunumuz var başka birinin evinde uyuyor kendi evinde uyumuyor diye cocuk ben uyuturken beni iktiriyor sürekli arkadasım deneyeyim dedi onda 2 dk da sokuldu kucagına uyudu beni sevmiyor mu bağ kuramadı mı acaba benimle napmam lazım alakası yok derim hep ama 5. aydan sonra mamaya geçti süt kesilince gerçekten emzirmediğim için bağ kuramadım mı acaba
N
Nazlı
3 Nisan 2026 13:37
Öyle düşünmeyin hiç öyle şey olur mu. Çok stresli olduğunuzu hissediyordur. Gerginken bebeklerde gergin oluyor
M
M.ş
3 Nisan 2026 13:59
Bir yerde okumuştum annenin kokusu bebek için uyaran oluyormuş o yüzden bebek uykuya geçemiyor uykusu açılıyor başkasında ise daha çabuk huzurlu uyuyor kendini suçlama bizde de aynı👌🌸
K
Kübra G.
3 Nisan 2026 13:59
Sizi sevmeme gibi bir durumu olamaz siz onun annesisiniz kendinizi böyle düşünerek sakın üzmeyin siz üzülüp stres yaptıkça daha da etkilenir bebişiniz. Benim oğlumda 19 aylık uyurken yanına yattığımda beni yanından kovuyor git git kalk kalk diyerek sadece belirli dönemlerde belirli alışkanlıklar ediniyorlar bunlar bir süreç hepsi geçecek biraz sabır ve farklı yöntemlerle uyutmayı deneyin derim 🌸🙏🏻
L
Leyla G.
3 Nisan 2026 14:15
Benimki 3 ay emdi emzirmekle mamayla alakası olmadığına eminim.

Latife K.
3 Nisan 2026 20:36
Bağın emip emmemekle alakası yok. O an stresliyseniz sakin birine geçince uyumuştur. Ve evet bizim kokumuz onlar için bir uyaran. Ben yokken oğlum iyi uyuyorken ben yanına gelince 5 dk sonra uyanıyor. Sizi sevmemesi gibi bir durum mümkün değil. Asla öyle düşünmeyin. Siz onu o da sizi çok seviyor💖🌸