Beni Sevmiyor mu?

248 görüntüleme
Y

Yenianne

15 Mart 2026 09:21
bebegim tam 10 aylik ve bence beni sevmiyor psikolojik olarak çok yıprandım gelişimsel olarak alıcı dili iyi öğrendiği seylere bakıyor gostermese de ama babasına asiri duskun uyandigi gibi bile onu ariyor ben evden gitmisim gelmisim odaya girmisim cikmisim hic umursamiyor artik cok uzulmeye basladim beni kimse anlamiyor da yiprandim sinirlerime de hakim olamiyorum bu nedenle ayni durumda olanlar varsa yardimci olabilir mi acaba
Çağla Y.

Çağla Y.

15 Mart 2026 09:37
Bebekler anneyle kendini bir tutar her zaman güvenli bağlanma da siz gittiğinizde geri geleceğinize emin olduğu icin sizi aramaz bu çok iyi birsey aslında daha da mutlu olmanız lazım üzmeyin kendinizi benim kızımda aynı babasına deli oluyor çünkü sabah gidiyor aksam geliyor çalıştığı icin bu tepkileri çok normal yani özlüyorlar
Y

Yenianne

15 Mart 2026 09:42
ama ayni miktarda zaman geçiriyor benle gecirdigi kadar babasiyla o yuzden anlayamiyorum neden bana böyle yaptigini bir kere sarilsa falan gercekten dunyalar benim olacak ama yok
Çağla Y.

Çağla Y.

15 Mart 2026 09:55

Nurso ☘️

ama ayni miktarda zaman geçiriyor benle gecirdigi kadar babasiyla o yuzden anlayamiyorum neden bana böyle yaptigini bir kere sarilsa falan gercekten dunyalar benim olacak ama yok

Eğer tüm bakımlarını siz sağlıyorsanız yeme içme giyim alt değişimi uyutma vs. Dediğim gibi bebekler sizi kendinden ayrı tutmaz bir elmanın yarısı gibi düşünün baska bir birey gördüklerinde bu yabancı biri bile olsa ilgisini o kişiye verir inanın çok normal hiç yıpratmayın kendinizi bunu fırsat olarak kullanın kendinize bir kahve yapıp dinlenin miss gibi az daha büyüsün dillensin bu düşünceleriniz tatlı komik bir anı olarak kalacak sizde hepimiz aynı yollardan geçiyoruz içinizi ferah tutun:)
Ceren

Ceren

15 Mart 2026 10:38
ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen kızım 9 aylık ama babasına anneanneye dedeye aşırı sevinip çığlık atıyo beni görünce yokmuşum gibi davranıyo her zaman değil tabi de ben de beni sevmiyo mu acaba diyorum endişeleniyorum ama daha çok küçükler kimbilir ne hissediyolar ne yaşıyolar bebek yani ileride görücez sevip sevmediklerini 🥲🤷🏽♀️
A

Ayşe Ş. ..

15 Mart 2026 11:15
Merhaba. Bende tek başıma bakıyorum bizde 10 aylığız. Bakımını herşeyini akşama kadar ben yapiyorum. Emekliyor ben odadan çıksam arkamdan geliyor mesela yada mutfakta birşey falan yaparken pacama yapışıp al diyor. Uykusu gelince yine geliyor. Tamam akşam babasını görünce ekstra bir neşe heyecan, kahkaha, çığlıklar oluyor ama benide görmezden gelmiyor. Babası ile bir oda da oynarken ben gireyim içeri mutlaka bakar yada bana gelmeye çalışır, beni görmeden saatlerce durur babası ile. Sizi kendi ile aynı gördüğü için size daha az neşe saçar babasına daha fazla güzeler yada onun yaptıklarını daha çabuk öğrene bilir ama sizi tamamen yok saymamali. Hiç mi tepki vermiyor
Y

Yenianne

15 Mart 2026 20:53
hayir tepki veriyor tabiki ama kalabalikta birini yabancilayip korkunxa babasina yoneliuor bana degil
E

Elif ..

27 Mart 2026 22:23
Bu sizi sevmediği anlamına gelmiyor, babayla kurduğu bağ daha farklı sadece. Hâlâ çok küçük ve aranızdaki bağı güçlendirmek mümkün. Onunla daha fazla vakit geçirmeye, sevdiği şeyleri beraber yapmaya çalışın. Mutlaka size de bağlıdır ama şartlar bunu görmenize engel oluyordur. Üzmeyin kendinizi 🌿

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir