Beni Emmiyor
112 görüntüleme
H
Hatice G. P. ..
22 Kasım 2025 19:24
Bebeğim14 günlük,beni emmiyor.sütüm var 2 gögüsten 20 şer dakika sağmakla 150 180 cc süt çıkıyor ama beni emmiyor. Biberonile emmeye alıştı. Bir dahabenden emmeyecek diye korkuyorum. Ne yapmalıyım
S
Sema
22 Kasım 2025 20:26
Siz sürekli teklifte bulunun uyurken vs ten tene temas ile emzirin üstünü çıkarıp o şekilde daha çok rahatlıyorlar. Sürekli emzirin ki sarılık riski olmasın daha o çok küçük
A
Arzu.G
22 Kasım 2025 20:29
Uykulu olduğu zamanlarda uykudan yeni uyandığında uykusunun arasında reddemeyecegi her fırsatta teklif edin.o kadar kucuk ki şuan çok çabuk alisacaktir sakin olun herşeyden once. Kucağınızda gezerek emzirebilirsiniz ayakta hafif salınarak emzirebilirsiniz .eds yontemi deneyin .pes etmeyin biberondan once her zaman memeyi sunun.biberon zayıf çene kaslarina kolay akış sağladigi için memede zorlanıyor zamanla çenesi kuvvetlenecek sabırla deneyin
B
Billur O.
22 Kasım 2025 21:06
Benim bebeğimde emmedi 4 aylık olacak emzirme silikonu ile tutmuştu fakat biberon akışı gibi olmayınca onuda bıraktı sağımla veriyorum deneyebilirsiniz maşallah sütünüzde varmış silikon uç size çözüm olabilir biberon zannedip tutacaktır bol sabır diliyorum
H
Hatice G. P. ..
22 Kasım 2025 21:08
Teşekkür ederim. İlk meme ile emzirmeye çalışıyorum 5 10 dk uğraşma sonucunda almayınca biberona geçiyorum. Silikon uç denemedim onu da deneyeceğim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
S
Sema
22 Kasım 2025 21:18
Burnunu temizliyor musunuz
H
Hatice G. P. ..
22 Kasım 2025 21:19
Evet temizliyorum. Arada bir de nebulizatör ile de hava veriyorum
S
Sema
22 Kasım 2025 21:20
Şöyle bir yöntemde söyleyebilirim. Biberondan içerken genellikle süt memeye oranla daha hızlı geldiği için biberon ona şu an daha cazip geliyor o yüzden memeniz verdiğiniz zaman eşiniz veyahut size yardım edebilecek biri sütünü sağdığınız dakini şırınga ile yavaş yavaş memenizin ucuna doğru koysun sütü yavaş yavaş sıksın o zaman daha rahat emer sütün geldiğini bilsin orada böylelikle memeden sür geldiğini anlar. daha rahat emmiş olur sizi
A
Arzu.G
22 Kasım 2025 21:21
Silikon uç da ayrıca bi bağımlılık yapabilir son seçeneğiniz olsun derim .2gunlukken meme reddi yaşadım silikon ucla emzirdim 2 ay kadar zor oluyor hijyenifalan. emmesi kolay evet ama sonrasında memeye geri dondurmek yine meşakkatli.ozellikle gozu açılmaya başlayınca zor oluyor kabullendirmek. Yine de biberondan daha iyi bir seçenek tabii ki en azından yine memeden almış oluyor sütü
G
Gdkmc
22 Kasım 2025 21:23
Biberona alışmış ama hala fırsatınız var döndürmek için bir emzirme danışmanından yardım alın lütfen
B
Belkıs U.
22 Kasım 2025 21:23
Meme reddi zor bi süreç sabırlı olmak gerekiyor. Benim kızım da 4.5 Ayda red etmeye başladı. 20 gündür hala emmiyor uyku zamanını kollamak en mantıklısı yeni uyandığında genelde daha sakin oluyor kimseyi görmesin sadece beni ilk gördüğünde emiyor. Bolca sabır diliyorum 🥹