Benek Benek Kızarıklık

176 görüntüleme
B

Beyza E.

25 Mayıs 2026 20:09
Daha önce de yaşamıştık geçemlerde alerji doktoruna gittik deri testi yapıldı genişleyilmiş kan testi de verdik henüz öğrenmedik araya tatil girdiği için. Bebeğim 7 8 kez ağlayarak kızatıyor benek benek oluyor sakinleyince geçiyor bunun nedeni ne olabilir alerji mi yoksa başka bişey mi
E

Ece24

25 Mayıs 2026 20:57
Bizde de var, doktorumuz ciltleri hassas olduğu için damarlarından dolayı dedi. Geçiyorsa endişe etmeyin dedi. Ağlaması bitince kayboluyor.
B

Beyza E.

25 Mayıs 2026 21:00
Ece24
Bizde de var, doktorumuz ciltleri hassas olduğu için damarlarından dolayı dedi. Geçiyorsa endişe etmeyin dedi. Ağlaması bitince kayboluyor.
Sizdeki de kaş çevresiyle başlayıp önce kızarıyor sakinleyince benekler ortaya çıkıyor sonra benekler kayboluyor böyle mi oluyor daha mı farklı acaba ,krizli ağlama olduğu için biraz korkuyorum farklı bi nedeni var mı diye her ağlamasında olmuyor bizde
E

Ece24

25 Mayıs 2026 21:02
Çok ağladığı zaman sadece sağ kaşın etrafında oluyor ve sakinleşince geçiyor benekler. Damarlar genişliyor diye dediler.
B

Beyza E.

25 Mayıs 2026 21:03
Ece24
Çok ağladığı zaman sadece sağ kaşın etrafında oluyor ve sakinleşince geçiyor benekler. Damarlar genişliyor diye dediler.
Geçmiş olsım teşekkür ederim yanıtınız için
F

Fatma S. ..

25 Mayıs 2026 21:19
Benim oğlum da öyle çok beyaz olduğu için dedi doktor. Mesela başını bir yere çarpsın anlamazsınız neresini vurduğunu ağlarken, dediğiniz gibi kızarıyor
B

Beyza E.

25 Mayıs 2026 21:36
Fatma Süre
Benim oğlum da öyle çok beyaz olduğu için dedi doktor. Mesela başını bir yere çarpsın anlamazsınız neresini vurduğunu ağlarken, dediğiniz gibi kızarıyor
Teşekkür ederim inşallah öyledir ya içim biraz rahatladı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir