Ben de Değil Babasında Uyuması

70 görüntüleme
B

Büşra N. T. ..

3 Nisan 2026 13:07
2 gündür bende uyumuyor uykuya direniyor kendini geri atıyor ağlıyor ama babasında 2 3 DK içinde uykuya geçiyor bunu nasıl çözebiliriz
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

3 Nisan 2026 13:07
Bebeğinizin uyku düzeninde babasıyla uyuması ilginç bir durum. Bu durumun çözümü için birkaç öneri:

Uyku Ortamı ve Rutini: Bebeğinizin uyuduğu ortamın karanlık, sessiz ve rahat bir sıcaklıkta olduğundan emin olun. Yatmadan önce bir uyku rutini oluşturun, örneğin ılık bir banyo, masaj veya okuma gibi aktiviteler yapın.
Babasıyla Uyumasının Sebebi: Bebeğinizin babasıyla uyumasının sebebi, babasıyla olan bağından veya onun kokusundan hoşlanıyor olması olabilir. Bebeğinizin babasıyla uyumasını engellemek yerine, siz de onun yanında uyumayı deneyebilirsiniz.
Geçiş Süresi: Bebeğinizin uykuya geçiş süresini uzatmak için, uyku öncesi aktiviteleri daha uzun veya daha rahatlatıcı hale getirebilirsiniz.
Direnme Sebebi: Bebeğinizin uykuya direnmesinin sebebi, aşırı uyarılmış olması veya uyku ortamının uygun olmaması olabilir. Bu durumda, bebeğinizin uykuya daha kolay geçişini sağlamak için ortamı ayarlayın ve onu yavaşça uykuya hazırlayın.
* Bebeğin İhtiyaçları: Bebeğinizin gündüz uykularının yeterli olduğundan emin olun. Eğer bebeğinizin uykusu yetersizse, gece uykusunda direnebilir.

Bebeğinizin uyku düzeni her geçen gün değişebilir. Sabırlı olun ve bebeğinizin ihtiyaçlarına göre ayarlamalar yapın.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 7 Aylık Bebek 2 Buçuk Aydır 04.30-05.00 Te Uyanma
2. 7 Ay 2 Uyku
3. Uykuya Direnme
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
K

Kübra G.

3 Nisan 2026 13:35
Ne güzel işte bırakın babası uyutsun hep 🙂 bir yerde biz anneler daha stresli olduğumuz her an aklımızda yapacağımız diğer işler faln olduğu için babalar da stres yapmadığı için onlarda daha kolay uyuduklarını okumuştum bundan kaynaklı olabilir
B

Büşra N. T. ..

3 Nisan 2026 13:38

Kübra G.

Ne güzel işte bırakın babası uyutsun hep 🙂 bir yerde biz anneler daha stresli olduğumuz her an aklımızda yapacağımız diğer işler faln olduğu için babalar da stres yapmadığı için onlarda daha kolay uyuduklarını okumuştum bundan kaynaklı olabilir

Babası ile gidince ne yapacam ?
K

Kübra G.

3 Nisan 2026 13:41

Büşra Nur Toptaş

Babası ile gidince ne yapacam ?

Tabiki o işin şakası. O durumda dikkatini başka yere çekseniz mesela köpek hav dedi yok cama sinek konmuş ben öyle yapmıştım bazen işe yaradığı oluyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir