Belirti Lütfen

149 görüntüleme
Y

Yeşim Y. ..

26 Temmuz 2025 16:21
Merhaba hocam 8 aylık kızım elini bilekten sallıyor hani niz oynarken kıvırırız ya onun gibi videoda aldım ama size yollayamadığım için gönderemedim göz teması var sosyal gülümsemesi var gel diyince geliyor elimi uzatınca elini uzatıyor hayır dan anlıyor duruyor adıyla çağırınca bakıyor ama bir şeyle ilgilenirse her seferinde bakmıyor ama elini öyle kıvırma beni şüphelendirdi
S

Semra A.

26 Temmuz 2025 20:31
Aynısını benim oğlunda yapıyor ama gayet sosyal ve gelişimsel bir çocuk
S

Semra A.

26 Temmuz 2025 20:31
Benim bebeğim de 8.5 aylık
Şenay Ü. H. .

Şenay Ü. H. ..

Özel Eğitim Uzmanlığı

26 Temmuz 2025 21:44
Merhabalar, bebeğinizin bahsettiğiniz gelişim özelliklerini göstermesi olumlu ve güzel işaretler. Bebekler zaman zaman yeni öğrendikleri hareketleri sık sık yapma eğiliminde olabilirler. Bu davranışlara eşlik eden durumlara bakmak gerekir. Sosyal beceriler, oyun içinde etkileşim ve ortak dikkat becerileri gibi. Hangi durumlarda ve ne sıklıkla yaptığı da önemli. Eğer ki bahsettiğiniz durumlar eşlik etmiyorsa bir süre daha takip edebilirsiniz. Eşlik etmesi durumunda bir uzman değerlendirmesi ile durumu netlestirebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir