Bel Ağrısı

99 görüntüleme
B

Betül ..

19 Temmuz 2025 07:24
3 gündür geçmeyen ve hareketlerimi sınırlayan bi bel ağrısı çekiyorum. Düzgünce dogrulamiyorum. Oturduğum ve yattigim yerden kalkması aşırı zor. Kalkmayı bırakın yattigim yerde sağa ve sola dönmek bile bir zulüm gibi. Ne yapabilirim ne iyi gelir? Sicak duş pek fayda etmedi. Kambur gibi kaplumbaga hizinda yürüyebiliyorum. Parasetamol harici ilaç önermedi doktor emzirdigim icin dün 1 tane aldim.ama fayda etmedi. Boş yere de almak istemiyorum.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Temmuz 2025 16:06
Bir fizik tedavi uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.Bel ağrısı hele ki söylediğiniz şiddette bir ağrı parasetamol ilaçla geçecek bir ağrı değil. Gittiğinizde emzirdiğinizi belirtin olası bir fıtık vs varlığını görmek için Mr isteyecektir çektirmenizi tavsiye ederim.siz iyi olacaksınız ki bebeğinize iyi bakabilesiniz
Büşra B. .

Büşra B. ..

19 Temmuz 2025 16:09
Kalsiyum eksikliğinden olabilir o ağrıyı hamileyken çekmiştim doktorum yoğun bi magnezyum + kalsiyum içeriği verdi çok iyi gelmişti emzirdiğin dönemde yoğun kalsiyum eksikliği çekiyorsun almaya devam etmeni öneririm demişti. Tabi fizik tedaviye görünmeden başka bi ihtimali değerlendirmek doğru olmaz ama oradan bişey çıkmazsa diye söylüyorum
C

Cansu İ. B.

19 Temmuz 2025 17:50
Bende de dün gece başlayan bel ağrısı kemik ağrısı ve baş ağrısı var. Normal doğum yaptım acaba ondan mı yoksa herhangi bir hastalık belirtisi mi bilemiyorum salgın da olabilir. Ben de sadece parol içebiliyorum. Var mı sizde de bu belirtiler?
İ

İlayda N. ..

19 Temmuz 2025 18:13
Sezeryan doğum yaptıysan belden yapılan iğneler de bel ağrısı bırakıyor maalesef ki benim de öyle
B

Betül ..

19 Temmuz 2025 20:27
Ayça hanım tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim. Fizik tedavi uzmanına görüneceğim mutlaka.
Büşra Hanım sizede tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim doktoruma danışacagim.
Cansu hanım bende bas ağrısı yok sadece bel ağrısı ve sırtıma doğru uzayan bi agri. Oturduğum yerden zor kalkıyorum. Bugün iyi gelir diye masaja gittim, masaj yatağından kalkamadım yardım ile bile cok zor kalktim. Bende de başka bi belirti yok.
Insallah geçer agrilarimiz. 5 aylik oğlumla zor ilgileniyorum.
İleyda hanım evet malesef sezeryan doğum yaptım ve o iğnenin yapılışını hala hissediyorum zaman zaman.
A

Ayşe A.

19 Temmuz 2025 20:52
Ya bende de var bel ağrısı zaman zaman aşırı şiddetleniyor kalkarken çok zorlanıyorum bazen eğildiğim yerden doğrulamıyorum da ben çocuğu sürekli yatırıp kaldırmaktan ya da pusetini taşımaktan olduğunu düşünmüştüm siz fizik tedavi deyince bi kafama oturdu bende gideyim bari özellikle bezini oturarak değil de eğilip değiştirdiğim zaman çok daha şiddetleniyor
B

Betül ..

19 Temmuz 2025 22:07
Benim sezeryan sonrası bukadar ağrılı geçmedi ilk günden ayağa kalktım gezindim. Suan bel ağrısı okadar şiddetli ki hareketlerim cok kısıtlı.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Temmuz 2025 15:31
Betül hanım fizik tedavi uzmanına görünmeden lütfen masaj yaptırmayın kendinize. Tariflediğiniz ağrı bir fıtık ağrısı ise yerinizden kalkamayacak hale getirir masaj sizi. İvedilikle muayene olun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Temmuz 2025 15:32
Gebelik dönemi aldığımız kilolar zaten bele yükleniyor.Doğum sonrası da eforla artabiliyor. Eğer fıtık yoksa basit egzersizlerle geçebilecek ağrılar bunlar fakat tıbbi tanısı konmadan o egzersizleri yapmak uygun olmayacaktır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir