Bebelac Mama
159 görüntüleme
N
Nezihe Y.
24 Mart 2026 01:07
Bebelac gold1 numara kullanan var mı memnun musunuz mamadan
G
Gülşah S.
24 Mart 2026 03:32
Evet ben kullanıyorum memnunum
C
Ceren İ.
24 Mart 2026 16:26
kızım 3 aylık 2 aydır bu mamayı kullanıyorum hem çok severek içiyor hemde tok tutuyor kilo alımı da gayet güzel hatta fazlasıyla aldırıyor diyebilirim benim kızıma yaradı her bebek farklı tabiki ama Aptamil Hipp sma hangisini kullandıysam kızım ya kabız oldu ya ishal yada aşırı derece gaz yaptı kusan bir bebeğim vardı aşırı da gazlı bir bebekti mamadan mı zamandan mı bilmiyorum ama faydasını çok gördüm hala gaz problemimiz oluyor ama minumuma indirdi diyebilirim daha öncesinde kızım ıkınmaktan uyuyamıyordu
N
Nezihe Y.
25 Mart 2026 16:09
Benim bebeğimde de hem gaz hem kusma problemi var. Aptamil ar kullanıyoruz ama değiştirmek istiyorum. Bebelac gold aldım inşallah severek içer kusma başlamaz
C
Ceren İ.
25 Mart 2026 17:53
Benim bebeğimde de hem gaz hem kusma problemi var. Aptamil ar kullanıyoruz ama değiştirmek istiyorum. Bebelac gold aldım inşallah severek içer kusma başlamaz
N
Nezihe Y.
27 Mart 2026 08:02
bende aynılarını yapıyorum beslenme ortasında da gazini çıkartıyorum gece bile yarım saat kucağımda tutuyorum hemen yatirmiyorm
N
Nezihe Y.
27 Mart 2026 08:03
Kusma problemi için ben 15 dakika dik tutuyorum mutlaka bir de mide gazını çıkartmaya özen gösteriyorum geğirmeden yatırmıyorum gece de olsa bir de yatağının baş kısmını alttan yükselttim ve mamadan sonra alt değiştirmemeye hemen sallamamaya da dikkat ediyorum çünkü hareket ettirince de fazla kusuyorlar belki faydası olur size de hem mide gazını çıkartınca gazı da daha az oluyor 🙏🏻
C
Ceren İ.
27 Mart 2026 09:19
bende aynılarını yapıyorum beslenme ortasında da gazini çıkartıyorum gece bile yarım saat kucağımda tutuyorum hemen yatirmiyorm
N
Nezihe Y.
27 Mart 2026 17:31
Kusması dolu dolu değilse sorun değil bence yada kilo alımını etkilemiyor ise fizyolojik reflü muhtemelen [6.ayda](6.ayda) geçeceğini söylemişti doktorum