Bebelac Gold
161 görüntüleme
S
Sema B.
17 Aralık 2025 20:21
Bebelac Gold kullanan var mı? Memnun musunuz? Birde kilo alma konusunda nasıl ?
S
Seda
17 Aralık 2025 20:34
Oğluma denedim şekerli bir mama eğer diğer mamaları denediniz ve içmiyorsa bunu içebilir ama aşırı gaz yapan bir mama oğlum gaz sorunu olduğu için devam edemeedim ayrıca kabız da yaptı
S
Sema B.
17 Aralık 2025 20:36
Şekerli olduğunu bilmiyordum sindirimi konusunda sorun yaşıyoruz doktor önerdi ama şekerli olması sorun
Z
Zehra V.
17 Aralık 2025 20:45
Çok yoğun bir mama bizimde gaz problemimiz vardı aptamil pronesyo kullandım gaz için güya ama hem kakası koyu olmuştu hemde çok kötü kokuyordu tam tersi sürekli gazı vardı sonra Sma comfort kullanmaya başladım o kadar memnunum ki çocuk sakinleşti 3 ay çocuğu perişan ettik
Z
Zehra V.
17 Aralık 2025 20:47
Bebelacın asla kolay sindirilebilir mama olduğunu düşünmüyorum evet ekonomik ama hep hazımsızlık problemleri var kilo yapsın diye kullanan çok ama sırf kilolu olsun diye sancı çektiremem
R
Rabiye C. E.
17 Aralık 2025 20:50
Merhabalar ben kullanıyorum memnunuz doktor tavsiyesi üzerine bebelac golde geçtik gaz problemimiz vardı sindirimi daha kolay bir mamaymış
R
Rabiye C. E.
17 Aralık 2025 20:51
Gaz problemi yaşamadık kabızlıkta olmadı kilo alımıda gayet iyi gidiyor
S
Sema B.
17 Aralık 2025 20:59
@Rabiye Cennet Eroğul doktor bize de gaz problemi olduğu için önerdi sindirimi kolay bir mama dedi ama içinde şeker varmış
S
Sema B.
17 Aralık 2025 21:01
@Zehra Vurgun bende sma comfort kullanıyordum ama kilo alımı çok yavaş bir ayda sadece 300 gram almış doktor bunu önerdi bu gün başladım aslında ama bakalım nasıl olacak
S
Sema B.
17 Aralık 2025 21:03
@Zehra Vurgun sorun ekonomik olması değil hazımsızlık yaparsa tabi ki vermem acı çektirmeye gerek yok tabi ki de
Z
Zehra V.
17 Aralık 2025 21:07
Bilmiyorum Sma da kilo alımında gayet iyiydi aptamil kullanırken daha fazla alıyordu hatta 1.300leri gördük ama dediğim gibi o bizde yaramadı Sma da 1 kilo alıyor ayda her bebek farklı deneyin bakalım bebelacı size yarar belki benim çevremdeki herkes kabızlık ve gazdan şikayetçiydi ama burda sorun yaşamayan arkadaşlarımızda varmış inşallah size de yarar
S
Sema B.
17 Aralık 2025 21:09
İnşallah

Ayça K. A.
Hemşire
17 Aralık 2025 21:41
Sindirim konularında problem yaşıyorsanız Hipp organic combiotic deneyin derim. Yeni anne olduğumda her mamayı denemiştim en iyigözşem yaptığım bu oldu.