Bebekte Yan Dönme
104 görüntüleme
M
Melike B. ..
24 Şubat 2026 21:50
4 ay 3 günlük bebeğim dönmüyor sırtına destek verirsem dönüyor egzersiz yaptırayım mi ne zaman kendi kendine donemye baslar
R
Rabia Ş. ..
24 Şubat 2026 21:59
4. Ayın başında benim bebeğim de dönmüyordu.bugün 5. Ayımıza girdik. Çok profesyonel olmasada dönebiliyor. Sizde biraz zaman tanıyın. 6. Aya kadar vakti var.
E
Ebru Ç.
24 Şubat 2026 22:01
Her bebeğin gelişimi farklı 4. Ayda değilde 5 te döner belki kuzenimin çocuğu 5. Ayda emekledi benim kızım 11 aylık emeklemiyor istemiyor mesela biraz daha zaman tanıyın
S
Seval Y.
24 Şubat 2026 22:08
Bebegim 5 ay 23 gunluk bugun. Hiç dönmedi surekli her gün egzersiz yaptiriyordum oysaki, 5 ay basinda doktora götürdüm tummy time suresini arttır dedi. Sadece tummy time arttırdım ve 3 gündür dönüyor hem de hiç durmaksizin dönüyor.
M
Melike B. ..
24 Şubat 2026 22:19
Bebegim 5 ay 23 gunluk bugun. Hiç dönmedi surekli her gün egzersiz yaptiriyordum oysaki, 5 ay basinda doktora götürdüm tummy time suresini arttır dedi. Sadece tummy time arttırdım ve 3 gündür dönüyor hem de hiç durmaksizin dönüyor.
M
Melike B. ..
24 Şubat 2026 22:20
Her bebeğin gelişimi farklı 4. Ayda değilde 5 te döner belki kuzenimin çocuğu 5. Ayda emekledi benim kızım 11 aylık emeklemiyor istemiyor mesela biraz daha zaman tanıyın
M
Melike B. ..
24 Şubat 2026 22:20
4. Ayın başında benim bebeğim de dönmüyordu.bugün 5. Ayımıza girdik. Çok profesyonel olmasada dönebiliyor. Sizde biraz zaman tanıyın. 6. Aya kadar vakti var.
S
Seval Y.
24 Şubat 2026 22:25
Tummy time yapmayı hiç sevmiyor nasıl sevdirebilirim acaba şu merdiven çıkan ordeklerden alayım diyorum belki dikkatini çeker
M
Melike B. ..
24 Şubat 2026 22:30
Kızım ondan cok korktu, sesi yüksek geldi. Sonra ses gelen yeri biraz bantladik oyle izleyebildi. Benim bebegimde hiç sevmiyor tummy time. Emzirme yastigini piyano halisina doğru koydum. Önüne cirtcirtli kitaplar var onlardan koydum. Bazen karsisina ben geçtim şarkı söyledim. Kendi yatağımda da ara ara surekli cevirdim oynuyor gibi onunla. Ama işin sırrı gercekten yerde bırakıp bol tummy time yaptirmak

Serap B. ..
24 Şubat 2026 22:34
Tummy time yapmayı hiç sevmiyor nasıl sevdirebilirim acaba şu merdiven çıkan ordeklerden alayım diyorum belki dikkatini çeker
M
Melike B. ..
24 Şubat 2026 22:35
kare borcama su ve minik oyuncaklar koyun öyle deneyin biraz ortalık ıslanır ama su hem rahatlatır hemde alışabilir. Ayına uygun kartlar yada ayna da koyabilirsiniz. Müzikli şeyler ilk etapta korkutabilir.
M
Melike B. ..
24 Şubat 2026 22:36
kare borcama su ve minik oyuncaklar koyun öyle deneyin biraz ortalık ıslanır ama su hem rahatlatır hemde alışabilir. Ayına uygun kartlar yada ayna da koyabilirsiniz. Müzikli şeyler ilk etapta korkutabilir.

Serap B. ..
24 Şubat 2026 22:40
Emzirme yastığının üzerine koyuyorum önüne kare borcam koyarım öyle de olur değil mi
M
Melike B. ..
25 Şubat 2026 12:24
Evet bu şekilde yapın dikkat edin ayaklarıyla kendini itmesin. Hoşuna giderse böyle su matları var birebir suya temas etmiyor ama yumuşak ve renkli.